post image

Telegraph: United överväger Cavani

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Telegraph så överväger Manchester United att värva Edinson Cavani under fönstrets sista vecka, men vill inte upprepa samma misstag som med Alexis Sanchez. 

En vecka återstår att fönstret och United har inte gjort några värvningar. Telegraph rapporterar att man överväger att göra ett försök att värva Cavani, som enligt tidningen ska finnas tillgänglig för £12,5 miljoner. Men enligt rapporten så är man oroade över att det ska bli en ny Alexis Sanchez-historia. Likheterna är väl då ålder och utgående kontrakt.
Cavanis kontrakt med PSG går ut tills sommaren och han har lämnat in en transferbegäran. Utöver United så är även Chelsea och framförallt Atletico Madrid länkade med 32-åringen och hans far hintade häromdagen att Atletico är den mest sannolika destinationen. Antingen nu under januari eller till sommaren.
Cavani skulle kunna vara en bra lösning på Uniteds stora anfallsproblem. Åtminstone under resterande del av säsongen. Han har gjort 351 klubblagsmål på 577 matcher under sina år i PSG, Napoli och andra klubbar och ytterligare 50 mål för Uruguay på 116 landskamper.

Källa. Telegraph

Kommentarer till artikeln

11 KOMMENTARER

 1. Fundera i några dagar till, kanske en vecka tycker jag, så vi verkligen vet om han är the real deal! Klarar han pressen att spela i United? spelar han med handskar på vinterhalvåret? såna grejer.
  Först då lägger vi ett bud, ett bud som vi vet att dom inte kommer acceptera för att markera närvaro och sedan inleda långdragna förhandlingar.
  Jag håller tummarna!

  19
  0
 2. Ja tack säger jag! Signa honom på 1,5 år. Efter den tiden har våra ynglingar hunnit fått välbehövlig rutin och borde vara betydligt mer redo. Det skulle dessutom innebära att vi har en värvning mindre att göra i sommar och då kan vi fokusera på att förstärka mittfältet. Att vi dessutom får honom till ett bra pris är utmärkt, sommaren kommer nog att bli rekorddyr ändå.

  5
  0
 3. Aa för vi skulle ju ge Cavani ett 5års kontrakt?!
  Fan ge han 300 000 pund i veckan i 18 månader.
  Är man orolig den 24e JANUARI om man ska värva en världspelare eller inte så har man fan inte gjort sitt jobb!
  sealed the fucking deal!

  5
  0
 4. Lol, vadå united överväger. United har noll talan. Den tid då united kunde överväga en spelare försvann med Sir Alex. Det är snarare så att Cavani överväger sina alternativ och United står antagligen väldigt långt ner på den listan.
  Mitt förslag. Svälj hedern, betala överpriser i 1-2 år, plocka in kvalité som med tiden kan locka mer kvalité utan överpriser. Eller bli nya Milan och glöm framgångar närmsta 40 åren.
  Alla klubbar vet att United är desperata, det är enkelt för dem att säga ”vet ni vad, betala vad vi vill ha eller stå kvar där nere på botten med pengar i plånboken om ni vill”…
  Vi har inge val, vi har försatt oss i denna situation och den enda lösning är att ta ett par käftsmällar i form av överpris ASAP eller sjunka mer och mer och aldrig bli attraktiv destionation för kvalitetsspelare.

  8
  0
  1. Precis det vi måste göra!
   ”Vi vill inte bli utnyttjade”, ”Vi vill inte betala överpriser”, ”Bara för United budar så höjer dom priset med 25%”
   JA?
   Klart vi blir utnyttjade, det hade jag också gjort om jag va den andra klubben som förhandlade.
   United är svin rika och har ingen trupp = Desperata!
   Klart som fan att priset kommer därefter.
   Och det är vårat egna fel att det är så!
   Liverpool och City behöver inte betala överpriser eller muta med höga lönekostnader, dom har sina sportsliga framgångar och sina trupper att förhandla med.
   Dom köper dom spelarna dom vill ha för att dom kan och vill när dom vill.
   Och det kan inte vi! Även om vi betalar mer.
   Vi måste komma dit först för att ens kunna sätta såna gränser.
   Om vi lämnar Fernandes affären för vi inte vill bli utnyttjade?
   Om vi är försiktiga i Csvania affären för dom inte vill att lönen ska dra i väg?
   Tror ni Bruno eller Cavani gråter för det? nej. Dom kommer spela i andra klubbar i Sommar, säker i CL också.
   Det är Manchester United som lider av det. och vi lider så mycket av det.
   Lägg 3 miljader på spelare + pengarna från Pogba och börja utmana i Europa.
   Sen kan man börja kräva lägre löner och villkor på nya spelare när spelarna vill spela för oss för att vi är Manchester United och inte för att vi har en stor lönepost.

   9
   1
 5. United XI:
  DYBALA
  RASHFORD SANCHO
  POGBA FERNANDES
  MCTOMINAY
  SHAW MAGUIRE KOULIBALY WAN-BISSAKA
  HENDERSON
  Trupp: Matic, Greenwood, Pereira, James, Lindelöf, Romero, Garner, Bailly, Fred, Williams, Gomes, Martial, Werner, Ndidi, Maddison, Smalling, Dalot
  Ut: Mata, Lingard, Jones, Chong, Sanchez, Rojo, De Gea

  1
  5

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen