post image

Telegraph: United och Fernandes överens

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

The Telegraph rapporterar att Bruno Fernandes och Manchester United nu är överens om de personliga villkoren för kontraktet. 

Fernandes kommer allt närmare en övergång till Manchester United och trovärdiga The Telegraph skriver att parterna nu är överens om villkoren för det personliga kontraket. Men enligt Telegraph så har klubbarna ännu inte enats om övergångssumman. United vill enligt tidningen betala ca £50 miljoner för spelaren men Sporting ville – åtminstone initialt ha närmare £68 miljoner. Klubben är dock under viss press att sälja, då man behöver få in pengar.
Telegraph skriver att Sporting fortfarande är intresserade av att ta en spelare som delbetalning, men ska ha nobbat möjligheten att ta in målvakten Joel Pereira på lån. Marcos Rojo har nämnts som ett alternativ, men enligt tidningen vill Solskjaer helst inte tappa några spelare alls under januarifönstret – något som komplicerar saker och ting.

Det var dock länge sedan Rojo var inkluderad i en matchtrupp och United har tidigare rapporterats vara villiga att låta honom lämna.
Superagenten Jorge Mendes är en av Fernandes representanter och igår fanns han på plats på Old Trafford för att se matchen mellan United och Wolverhampton. Mendes har goda relationer både med United och Wolves. Wolves kinesiska ägare är delägare i Mendes agentur Gestifute.
Källa: Telegraph

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

 1. Just nu sitter jag bara och hoppas på att affären skall gå igenom..
  förstärkningar behövs på mittfältet,, speciellt just nu när Pogba och Mctominay är långtidsskadade ’
  Men om dom nu så gärna vill ha en spelare så hade väl Jones varit ett alldeles utomordentligt bra alternativ..
  GGMU!!!!

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen