post image

Telegraph: Den här gången är intresset på riktigt

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

The Telegraph rapporterar att Manchester United nu överväger att försöka signa Sergej Milinkovic-Savic. 

United har jagat Frenkie de Jong i tre månader, men hittills utan framgång. Och det är oklart hur den jakten kommer att sluta. Antingen stannar han i Barcelona, går till Chelsea eller kanske ändå hamnar i United. Men man verkar ha insett att man inte har tid att vänta, om man inte vill riskera att helt missa förstärkningar och istället spela ännu en säsong med Fred och McTominay på mittfältet.

Under dagen har det rapporterats att man är överens med Juventus om villkoren för en transfer av Adrien Rabiot. Och under kvällen har ESPN rapporterat att spelaren är öppen för en flytt och att man inlett förhandlingar om det personliga kontraktet med hans agent tillika mor Veronique. Men The Telegraph rapporterar att United nu också dammat av intresset för Sergej Milinkovic-Savic.

United har länkats med SMS i varje transferfönster de senaste åren, men han har varje gång blivit kvar i Lazio. Men nu kan en transfer till Old Trafford kanske vara på tapeten trots allt. The Telegraph rapporterar att väl insatta källor säger att United överväger att försöka signa 27-åringen.

Jason Burt på The Telegraph skriver.

"Ja jag var väldigt förvånad när jag hörde namnet Milinkovic-Savic idag, men det här är en trovärdig källa." Och Burt retweetade sin egen artikel i The Telegraph: "Manchester United pushar för ett överraskade bud på Juventus Adrien Rabiot och överväger en affär för att äntligen signa Lazios Sergej Milinkovic-Savic."

UtdReport skriver också om saken, med hänvisning till artikeln i The Telegraph:

"Medlare tror att en affär faktiskt kan göras för Sergej Milinkovic-Savic även om Lazio inte vill sälja och är medvetna om Man Uniteds förnyade intresse. Det skulle krävas omkring 60 miljoner euro för att signa honom. Samtalen är i ett väldigt tidigt stadie."

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. En kompis är Lazio fan, en annan är AC Milan fan. Har sett en hel del av deras lag och det är antingen Tonali eller SMS som är de perfekta kandidaterna om De Jong affären inte går i lås. Båda behandlar boll djupt, hjälper till med långa löpningar hemåt och har bra passningar. SMS känns som den starkare spelaren fysiskt men båda är rörliga över hela planen. Ser inte hur vi har råd med Tonali denna sommaren, och ska vi ha bredd på anfallet behöver vi minst £10m öronmärkta för den spelaren. Känner att Ziyech skulle räcka så man slipper se Sancho mer.

  Barcelona ryktas om att lägga bud på Silva, så det borde väl ändå vara en hint om att De Jong ändå är på väg? Till oss eller Chelsea.

  5
  4
  1. Att De Jong lämnar är nog de flesta överens om, men sen för vi se var han gör. Jag gillar SMS, men tror tyvärr att ryktet är skitsnack.
   Ziyech är för mig en No-brainer. Lågt pris och är en vänsterfotad högerytter, vilket vi behöver. Bra i Ajax under ETH också.
   Men Sancho kommer inte petad. Han kommer flyttas till vänsterkanten där han trivs bäst så för han och Rashford slåss om den platsen.

   2
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen