post image

Telegraph: Bailly konfronterade Solskjaer efter förlusten

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Telegraph så rök Eric Bailly ihop med Ole Gunnar Solskjaer efter förlusten mot Leicester häromveckan. 

United blev totalt förnedrade av Liverpool inför sin egen hemmapublik i söndagens match, då man förlorade med 5-0 – den största hemmaförlusten mot ärkerivalen genom tiderna. Och det förekommer nu allt fler rapporter om att Manchester United överväger att sparka Ole Gunnar Solskjaer. 

Trovärdiga källor som BBC skriver att Solskjaer börjat förlora spelarnas förtroende och tidningen The Telegraph skriver om ett konkret exempel hur spelargruppen börjat vända sig mot sin manager.

När United spelade mot Leicester på King Power Stadium så valde Solskjaer att starta Harry Maguire, trots att han bara hunnit göra ett träningspass efter en månads lång skadefrånvaro. Och det var uppenbarligen så att Maguire inte var redo för spel. Han stod för en svag insats och United förlorade matchen med 4-2.

Enligt Telegraph så konfronterades Solskjaer efter matchen av Eric Bailly som upprepade gånger krävde svar på frågan "varför startade du en mittback som inte var redo att spela."

Källa: Telegraph

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. nja, inte i normalläge, men självklart håller jag med vad gäller de senaste matcherna,
   OGS säger ofta att han har fullt förtroende ”ända ner till Phil Jones”. Märks väldigt sällan i verligheten….

   1
   0
   1. McGuires ”normalläge” är långt under Uniteds förväntningar och standard. Det var en total flopprekrytering och den enda anledning till att han utses som lagkapten och ständigt får spela oavsett tidigare prestation är bara ett desperat försök att motivera den extremt överprisade övergångsumman.

    Svälj stoltheten, bänka honom, låt andra hungriga kliva fram och ta över rollen. Hade McGuire kostat 1/5 hade han inte utsetts till varken lagkapten eller fått den speltiden han har.

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen