post image

Tahith Chong: Jag har utvecklats som spelare här

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Tahith Chong förklarar hur lånet i Birmingham är positivt för den personliga utvecklingen. 

Chong lånades inför säsongen ut till Birmingham och han har imponerat för Lee Bowyers lag under hösten. I en intervju med Manutd.com pratar holländaren om vistelsen i Birmingham och säger att Jesse Lingard – som själv tillbringade en period i klubben på lån säsongen 2013/2014 – gav honom lite tips och råd inför flytten.

”Innan jag lämnade så pratade jag med Jesse (Lingard) eftersom han också varit här. Så jag pratade med honom och han förklarade lite om klubben, så jag hade redan lite koll. Det är alltid annorlunda när man upplever det själv, men jag måste säga att det varit fantastiskt för mig. Jesse sa det om fansen att om man jobbar hårt på planen så kan fansen ta dig igenom matcherna.”

"Jag har spelat två eller tre olika positioner nu. Vi spelar de flesta matcherna med fem eller tre där bak och jag har mestadels varit på mittfältet. För det mesta till vänster på mittfältet om vi spelar tre eller fyra. Till vänster eller som 10:a. För mig har det här varit väldigt bra när det gäller min utveckling. Jag lär mig nya saker varenda dag och att olika positioner kräver olika saker som man kan behöva göra. Det är saker jag måste göra för att hjälpa laget och det här har varit en väldigt bra erfarenhet för mig. Som spelare känner jag att jag utvecklar olika aspekter av mitt spel."

 

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen