post image

Tacksamma resultat för United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United hade en bra kväll utan att vara i spel, då både Leicester och Chelsea förlorade. 

Sex omgångar återstår av Premier League och det är hård kamp om topp-fyra och resultaten i kvällens matcher föll väldigt väl ut för jagande United.
Leicester förlorade borta mot Everton och Chelsea förlorade borta mot West Ham, vilket betyder att United nu endast ligger två poäng bakom Chelsea på fjärdeplatsen och tre poäng bakom Leicester på tredjeplatsen.
Uniteds nästa match är på lördag då man tar emot Bournemouth hemma på Old Trafford.

Källa: PremierLeague.com

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. När vet man mer om City får spela CL nästa säsong? Jag har för mig att det var bekräftat, men det är ingen som pratar om 5:e platsen så jag antar att allt inte är ’klart’ än? Någon som kan berätta mer?

  0
  0
 2. Jag fick en oroande känsla igår efter de bra resultaten. Min föraning är att Wolves slutar högre än oss, vilket absolut inte får hända. Detta är inte alls bra, mitt sjätte sinne brukar fungera bra. Blir det Chelsea 3a, Wolves 4a och United 5a så får vi hoppas på att Citys avstängning står fast eller max blir halverad.

  0
  0
   1. Jo, förhoppningsvis är känslan helt fel. Har hela tiden sagt att vi kommer på CL plats, men är lite osäker just nu. Ett poängtapp på vägen känns troligt för oss, men på pappret borde det inte hända.

    0
    0
 3. En fantastisk kväll för Manchester united supportrar då båda konkurrenterna om 3e och 4e platsen förlorade ikväll. Nu lever kampen om champions league platserna i allra högsta grad och United som har kvar att möta Liecester har avgörandet helt i egna händer 🙂

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen