post image

"Ta Ramsey som delbetalning för Pogba"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den gamle Arsenal-spelaren Ray Parlour anser att Manchester United bör försöka få Aaron Ramsey som delbetalning för Paul Pogba i sommar. 

Allt pekar väl just nu på att Paul Pogba kommer få sin vilja igenom och lämna Manchester United i sommar. Fransmannens huvud tycks vara i antingen Real Madrid eller Juventus och trots att han är en av världens absolut bästa spelare så är det inte många gånger han visat upp det i Unitedtröjan sedan han kom tillbaka till klubben sommaren 2016.
Om United – som det alltså verkar – befinner sig i en situation där de måste sälja honom, så gäller det för klubben att se till att få bästa möjliga deal. En stor summa pengar som sedan kan återinvesteras i nya spelare. Men det har också pratats om att en köpande klubb kan inkludera spelare som delbetalning och den gamle Arsenal-spelaren Ray Parlour anser att United bör försöka få Aaron Ramsay – som haft ett tufft år i Juventus sedan han kom som fri agent förra sommaren – som eventuell delbetalning för Pogba.

"Jag kan tänka mig att Paul Pogba kommer att flytta. Man United måste se till att få bästa möjliga deal för klubben och se till att ersätta honom. Använda de pengarna för att värva in någon som är hungrigare än han och som vill spela för klubben.  Vi vet alla att Pogba är en talangfull spelare och att han vunnit VM, men han har helt enkelt inte visat det i Man United-tröjan. Det har bara inte funkat för honom och jag tror bara Man United nu måste säga "okej han är en skicklig spelare, men vi har inte fått ut det bästa av honom" - så låt honom gå vidare och försöka någon annanstans."
"Aaron Ramsey kan vara på väg igen efter bara ett år i Juventus - om det vore en bra bytesaffär? Han är en superspelare. Det kommer vara många klubbar som är intresserade av honom,. Han är i en bra ålder också. Han har fortfarande tre eller fyra år framför sig, så han lär säkerligen vara på Man Uniteds radar."
Ramsey har inte direkt länkats med United. Det är snarare numera väl känt att Uniteds transfermål för mittfältet är Jack Grealish och framförallt James Maddison. Och Jadon Sancho.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen