post image

Svaret på kritiken: Jag är kapten i United, jag ger klick åt tidningarna

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire slår tillbaka mot sina kritiker. 

Maguire hade ett tungt år förra säsongen i Manchester United och har nu fått se sig förpassad till bänken då Erik ten Hags föredragna mittbacksduo är Raphael Varane och Lisandro Martinez. Men i det engelska landslaget har Maguire fortfarande förtroende.

Igår tog han plats i en trebackslinje då England förlorade borta mot Italien i Nations League. Det var en svag insats av Southgates manskap och Maguire inledde matchen skakigt, men efter matchen tog han tillfället i akt att skicka en känga åt sina kritiker.

"Jag koncentrerar mig inte på någon annan och vad folk säger. Jag är kapten i Manchester United så folk vill skriva om mig så eftersom det skapar stora nyheter. Så därför gör det så. De vill ha klick osv. Men jag reste till EM efter en åtta veckor lång skadefrånvaro och tog mig in i laget i den turneringen."

 

Källa:  MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Jag är emot all mobbning mot Maguire, MEN! Killen vet inte vad självinsikt är. Att han skyller på andra och klappar sig själv på axeln tyder på att han saknar ledarskap. Sätt dig på bänken och acceptera att du har varit värdelös!

    21
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen