post image

Summan som PSG förväntar sig räcker för att få loss Pogba från United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Daily Mail så tror sig Paris Saint-Germain kunna säkra Paul Pogbas signatur i sommar. 

Det fortsätter ryktas om Paul Pogba och rykten om Real Madrid och Juventus har nu ersatts helt av rykten om Paris Saint-Germain. PSG uppges ha siktet inställt på Pogba och enligt rapporter under gårdagen så förhandlar Pogbas agent Mino Raiola personliga villkor med den franska superklubben, som troligen är en av få klubbar i världen som faktiskt har råd med Pogba.

Hans kontrakt med United – där han tjänar omkring £290 000 i veckan – går ut nästa sommar och det har rapporterats att man under sommaren inlett diskussioner om ett nytt kontrakt. Så sent som förra månaden hade dock Pogba inte fått något förslag på förlängning.

 

"Jag har ett år kvar på mitt kontrakt, det vet alla. Det har inte förkommit några konkreta förslag på förlängning, men jag är fortfarande en Manchester United-spelare" sa Pogba under EM.

Daily Mail skriver att PSG är hoppfulla om att £43 miljoner ska vara tillräckligt för att få United att sälja Pogba i sommar. Gör man det inte, och han inte förlänger, så tappar man honom på fri transfer nästa sommar - precis som man gjorde 2012.

Enligt rapporten har det dock än så länge inte förekommit någon kontrakt mellan klubbarna.

Läs mer i Daily Mail. 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen