post image

"Stor chans att han går dit"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Edinson Cavanis far säger att det är stor chans att det blir en flytt till Atletico Madrid antingen i januari eller i sommar. 

Cavani har lämnat in en transferbegäran för att få igenom en flytt från PSG och Atletico Madrid har redan fått ett bud nobbat under pågående fönster. Cavani har också nämnts som ett tänkbart alternativ för Manchester United för att stärka upp det sargade anfallet, men spelarens far säger till det spanska TV-programmet El Chiringuito att han sannolikt kommer skriva på för Madrid-klubben:
”Han vill till en annan europeisk klubb. Jag hade blivit glad om han spelade i Atletico ja. Simeone vill ha honom nu i januari, men PSG:s manager har också sagt att han behöver hans hjälp att slåss i Champions League. PSG vill inte att han går till Atletico. Men jag tror det finns en stor chans att han kommer gå till Atletico, annars finns möjligheten att gå dit även i juni. Det finns även många andra klubbar, men när man ger sitt ord till en klubb så ska man respektera det. Om han finns tillgänglig och Atletico vill ha honom så tror jag han skriver på.”

 
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen