post image

Stones hyllning till Maguire. Säger enormt mycket om honom som person

Skriven av: admin
Publicerad 2022-12-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

John Stones hyllar sin mittbackskollega Harry Maguire för sättet han står emot kritik och hån. 

Harry Maguire må förtjäna viss kritik för sina framträdanden för Manchester United det senaste året, men hans mentala styrka är klanderfri. Trots att Maguire ständigt är föremål för hån från ”fans” och dessutom förlorat sin plats under Erik ten Hag, så har han klivit in och gjort ett hyllat gruppspel för England i VM.

Maguires mittbackskollega John Stones menar att han förtjänar stor cred för att han inte låtit vika ned sig under den tunga period han gått igenom i klubbkarriären:

"Redan från första matchen har han gett bästa möjliga respons. Han har varit magnifik i alla tre matcher han spelat och jag tycker vi hittat det där samarbetet igen. Han ska ha stor cred. Jag har pratat mycket om Harry tidigare och många frågor har ställts. Jag har spelat så många matcher med honom i England och varit igenom så många stunder med honom. Jag vet vad han gått igenom i sin klubb också och det säger väldigt mycket om honom som person att han tagit sig igenom det och fortfarande tror på sig själv."

"Jag tror på honom precis som hela laget också gör. Hans lagkamrater i United tror på honom. Det har förekommit mycket snack utifrån och det har han inte lyssnat på. Han har försökt bli bättre och han har fått en flygande start i den här turneringen. Han ska ha stor cred för det."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen