post image

Steve McClaren kan presenteras den här veckan

Skriven av: admin
Publicerad 2022-05-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fabrizio Romano ger en update om Erik ten Hags ledarstab. 

Fabrizio Romano ger nu en ny update om Ten Hags coaching-stab. Enligt transferexperten är nu både Ten Hags assisterande från Ajax, Mitchell van der Gaag och Uniteds gamle assisterande från trippelåret 1999, Steve McClaren klara för roller inom ledarstaben.

Fabrizio skriver:

”Mitchell van der Gaag och Steve McClaren kommer vara en del av Man Uniteds nya coaching-personal. Kontraktet är i sista stadiet och förväntas signas av båda. Officiellt besked om McClaren kan bli den här veckan.”

Erik ten Hag och Steve McClaren har tidigare jobbat tillsammans i Twente. Då var McClaren manager och Ten Hag assisterande.

 

Källa. Twitter

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Att höra hur ten Hag vill få saker att röra på sig direkt från början, neutraliserar den bittra känslan jag haft under säsongen en del. Bitter är precis ordet som förklarar hur jag mår som fotbollsfan. Arsenal började säsongen med 0-9, för helv… Trodde vi hade en chans på ligatitel. Längtan efter en högerytter (som ändå används som vänsterytter). Bitter som sagt.

  Måste bara glömma bort denna säsongen snabbt, börja fokusera på de små sakerna som börjar en förändring. Suck.

  5
  0
  1. Jag måste hålla med om allt du skriver.
   Därför vågar jag inte i dagsläget tro så där jättemycket förbättring för nästa säsong. Med lite flyt kanske når vi 4e platsen i PL och med det spela CL säsongen efter.

   Just nu känns det bara att toppduon i PL är så pass mycket bättre än alla oss övriga, att det är nästintill omöjligt att komma ikapp. Även City och Liverpool blir lite bättre varje säsong.

   Att bara försöka värva sig till framgång fungerar uppenbarligen inte. Utan här gäller det ha en långsiktig plan (precis som alla här inne skriver).

   Om vi ska nämna vilka spelare i dagens trupp som fanns i Liverpool innan Jurgen Klopp, så är det väl bara Jordan Henderson, James Milner och Roberto Firmino. Alla andra är värvade av Klopp och han verkar fortsätta värva smart.

   Bara att hoppas på att ten Hag får samma tid på sig som Klopp har fått samt att ten Hag håller någorlunda likvärdig nivå på sin kompetens som manager. Då kanske vi har vunnit PL eller CL eller åtminstone FA cupen och EL om 4-5 år.

   Never stop believing.

   2
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen