post image

Statement från Premier League

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Premier League, EFL och PFA går ut med en uppdatering efter dagens möte parterna emellan. 

Ligaspelet i England är uppskjutet till tidigast den 30:e april, men det kan givetvis komma att förlängas. Och kommer antagligen att göra det. Under dagen har PL, EFL och PFA träffats för att diskutera situationen och så här löd deras officiella statement:
”Efter ett möte i dag så är tre organisationer överens om att jobba tillsammans i hur vi ska mildra den ekonomiska skadan som kommit som en följd av den uppskjutna fotbollen. Premier League, EFL och PFA träffades idag och diskuterade det växande allvaret med COVID-19-pandemin. Det underströks att tankarna hos alla tre organisationer går till alla som påverkats av viruset.”
”Premier League, EFL och PFA kom överens om att svåra beslut kommer att vara tvungna att fattas för att lindra den ekonomiska effekten av den pågående nedstängningen av den professionella fotbollen i England och kom överens om att arbeta tillsammans för att nå gemensamma lösningar. Ligorna kommer inte återupptas förrän tidigast den 30:e april. Men de kommer bara återupptas när det är säkert och förhållandena tillåter det. Fler möten kommer äga rum nästa vecka med syftet att forma en gemensam plan för att hantera de svåra omständigheterna som ligorna, klubbarna, spelarna, personalen och fansen står inför.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

  1. Jag älskar fotboll och inte bara Man U, jag hade i ärlighetens namn tyckt det varit riktigt fel med tanke på att ingen kan komma ifatt de poängmässigt osv.
   De är värda det helt enkelt.

   0
   0
   1. Ska Liverpool vinna ligan ska lag även åka ur och CL-platserna delas ut efter aktuell tabell. Där blir det inte riktigt lika rättvist med 3 lag på samma poäng i botten som alla har haft olika förutsättningar med spelschema osv. Vissa har rivit av de tuffaste matcherna x 2 och vissa har dom kvar.
    Liverpool förtjänar titeln eftersom dom varit ligans bästa lag det är inget snack om saken. Men man kan inte bara utse en vinnare sen blunda för resten.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen