post image

Startelvan mot Wolves

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester United startelva till kvällens match mot Wolverhampton.

Startelva: De Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (c), Shaw – Fred, Pereira – Mata, Bruno, James – Martial
 
Bänk: Romero, Dalot, Jones, Williams, Lingard, Chong, Greenwood

.

Kommentarer till artikeln

38 KOMMENTARER

  1. Brämhult: håller helt med. Han bidrar inte med någonting, och han är inte ens snabb (som många fortfarande verkar tro). En av de mest överskattade spelarna jag har skådat under min livstid. Arrogant, lat, sur, trög, vek, ingen spänst, ingen vinnarskalle, inga långskott, inga enkla mål, nada. Ut.

   10
   2
 1. Jag vet i F. Har spelat fotboll på relativt hög nivå med distrikslag mm. Dock aldrig något pojklandslag. Jag är lite stolt över att vi har en svensk som tar en startskjorta i United. Men är Lindelöf bra? Hyfsad passningsfot har han. Men jag tycker att han är lite av en alibispelare. Inte rejäl i några höjddueller eller något riktigt offensivt hot. Är han tillräckligt bra för vårat kära United?

  8
  1
 2. Varför pereira. Vi ska köra med två anfallare helvete vad jag är less på dom här tränarna. Han kör helt plötsligt med 5 mittfältare. Varför spelar inte jamis på höger sida.. Martial och greenwod ska spela på top bredvid varandra. Jamis på höger ytter och bruno som 10 mata eller pereira som vänster ytter. Fred och linggard som sittande. Linggard är snabb och skulle hjälpa jobba hem… Hoppas att han tänkar om nu

  4
  23
 3. Hela detta lag kan dra åt helvete.
  En bunke överbetalda kärringar.
  Så usla så att mitt P10 lag springer och anfaller bättre. Din norske late fan res på dig och mana på dessa överbetalda svin.

  23
  3
 4. Faan. Gillar Unitedsidorna här i Sverige. Men att Lindelöf hade en dålig match igår köper jag ej. Ibland vill jag vara lokalpatriot, men oftast kan jag se en match med objektiva ögon. Lindelöf gjorde en bra match igår. Dock är han ingen stjärna direkt viket jag har uttryckt här tidigare. Kul med en svensk i United. Hoppas bara att vi kan bedöma honom med nyktra ögon.

  1
  0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen