post image

Startelvan mot Watford

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till dagens Premier League-match mot Watford på Vicarage Road. 

Startelva:
De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Fred, McTominay, James, Lingard, Rashford, Martial
 
Bänk:
Romero, Young, Matic, Pogba, Mata, Pereira, Greenwood
 
 
 
 

.
 
 

Kommentarer till artikeln

41 KOMMENTARER

 1. Haha shit! Inte för att vara den men jag har seriöst aldrig sett så många bolltapp och felpassningar under en match, och det har bara gått 20 minuter. (det gäller båda lagen)

  10
  1
   1. Det som stör mig mest är att efter varje felpass så ber spelaren om ursäkt med handenupp-gest och spelet fortsätter, vi har accepterat det här helt enkelt.. Saknar Rooney som hade flippat efter så många error. Nån måste in och säga att det här inte är acceptabelt och det räcker inte med att man ber om ursäkt.. Faan!!!

    7
    1
 2. Kan vi inte slå Watford borta så måste vi ju ändå lägga ner. Dom har ju i princip gett upp dom vet att det är Championship som väntar medan vi har allt o spela för. Hur kan detta va en match ens? City hade lett med 3-0 redan.

  9
  1
 3. Kan väl säga att detta är slutet för Ole. Självförtroendet lär gå åt helvete nu. Hela förra månaden bortglömd. Fy fan va pinsamt, fy fan va pinsamt måste jag säga. Hur kan man bli så ägd mot Watford, HUR!

  13
  2
 4. Ggo, jag frågar samma sak nu och undrar vart alla som skyddar Ole har gömt sig? Vi ligger under med 0-2 mot ett lag som inte har vunnit en enda match på hemmaplan den här säsongen. PLs sämsta lag!

  11
  2
  1. Jag är här! Och jag försvarar inte Ole, han är precis lika värdelös som Mourinho men det jag säger däremot är att du och din kompis djuret är en av de största hycklarna i modern tid. Vi ska stå bakom Mourinho till världs ände oavsett hur fruktansvärt han beter sig och med 0 sportslig utveckling, men Ole ska inte stöttas för fem öre. Jag ser helst att samtliga spelare och samtliga ledare och samtliga övriga i klubben runt A-laget får sparken långt åt fanders.
   Det här är sista gången jag svarar dig, du är ett av de otrevligaste trollen jag har sett online och du har tillåtits härja fritt här i åratal. Oftast brukar jag skratta åt dig men nu mår jag dåligt efter den här skitmatchen så det räcker. God jul!

   4
   9
   1. Nja, precis lika värdelös som Mourinho är att ta i. Vi var hästlängder bättre som lag under Mourinho.
    Varför är jag otrevlig? För att jag har rätt och du har fel? Må dåligt du för just nu skrattar jag åt dig!

    6
    2
 5. De sjuka är att mink klubben Arsenal till o med reagerat o försöker göra nåt medan vi som en av världens största klubbar bara chillar. Vi har typ 2 poäng mer än Arsenal o vi gör absolut ingenting. HALVA säsongen har gått o spelet ser exakt likadant ut som det gjorde i början av Oles nedgång redan förra säsongen. Kontringsfotboll är inte nån jävla taktik. Alla lag kan kontra. Vi har absolut INGET spel eller någon som helst spelidé som öppnar upp ett lag på något sätt. Det finns absolut inget anfallsspel, bara individuella skickligheter. Jag ser INGET mönster i vårt spel överhuvudtaget. Ser man inte detta som UTD fan fortfarande så är man blind o naiv. Ole har inte förbättrat ett piss förutom kanske spelarnas moral som ändå försämras av såna här insatser o matcher. Ole är som bäst assisterande material, inte nån jävla coach eller manager för en av världens största klubbar. Everton har Ancelotti nu, vi har Ole. Låt det sjunka in.

  9
  0
 6. Hur kan vi vara så här usla.
  Vi kan helt enkelt inte spela fotboll.
  Vi är inte värda att spela PL.
  Avgå norrbagge
  Jävla as till spelare för fan gör något
  Vet ni vem ni möter?
  Överbetalda svin inget annat

  5
  0
 7. POCHETINO ÄR LEDIG FÖR GUDS SKULL SNÄLLA BARA HÄMTA IN POCH HUR JÄVLA SVÅRT ÄR DET. Han är en av dom bästa tränarna som finns där ute med tydlig spel, vision, han har allt!!!! Spelare älskar honom, fans älskar honom, UT MED OLE NU DÅ.

  12
  0
 8. Nu passar det att vara negativ grabbar? Det är laget förtjänar inte en ENDA positiv kommentar – oavsett ifall vi slår Liverpool med 10-0 på Anfield. Totalt jävla värdelösa, jävla skrotlag, tränare, ledning, you name it. Skrota hela skiten & kör upp McDonalds samt Instagard på vägen. Jävla sopor.

  9
  3
  1. United har blivit en stor, fet skämtklubb och ingenting annat. Pajasar från tränare till spelare, till styrelse så det är ju inte speciellt konstigt heller tyvärr..

   7
   0
    1. GGMU7,
     Ja bror du har givetvis rätt i det!! Minns efter city när folk kom fram igen, minns du att Solakjaer till och med drog en : “#OlesAtTheWheel” igen bland annat 😂🤣

     3
     0
  1. Cantona: Tror du dom här jävla primadonnorna skäms över någonting? Absolut inte. Insta samt snap som gäller – för andra FB. Och någon drar ut, käkar go mat & spelar biljard med sina polare. Samtliga förtjänar en påse skit till frukost i morgon.

   5
   0
 9. Bra laguttaning Ole men sen… Byten försent och ingen glöd eller energi på vare sig plan eller bänken.
  Vi har vunnit några matcher på kontringar men med detta spelar material måste vi kunna spela ut och vinna mot Watford!
  Verkligen dags för tränar byte!

  2
  0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen