post image

Startelvan mot Southampton

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till kvällens match mot Southampton.

Startelva:
De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Matic, Pogba, Fernandes, Greenwood,  Rashford, Martial
 
Bänk:
Romero, Bailly, Williams, Pereira, Fred, James, Mata, McTominay, Ighalo

.

Kommentarer till artikeln

58 KOMMENTARER

 1. Lite nyfiken på vad som hänt med Chong? Efter han skrev nytt kontrakt så vet jag inte ens om jag sett honom på bänken en enda gång. Nån som har mer information där? Han känns ju väldigt långt ner i kylboxen nu?

  0
  0
 2. Försvaret och mittfältet har inget driv i uppspelsfasen!
  När bollen kommer till motståndarens offensiva halvplan så är känslan att det är 50/50 att det blir mål!
  Blivit bättre efter första målet, men vi måste skärpa oss och visa självförtroende i uppspels fasen.
  Go go go!!!

  0
  0
     1. Nja, efter EM finalen 2012 när Italien fick en skada, hade gjort sina 3 byten och fick avsluta med 10 man, då har jag alltid tänkt att man bör spara på det sista bytet så absolut länge som möjligt. För man vet aldrig vad som kan hända på skadefronten i en match.

      0
      0
     2. jo men har du inte tillräckligt bra spelare för att täcka tex martial, rashford så ska du låta bli att byta.
      är du i en EM-final så har du oftast bra avbytare 😉

      0
      0
     3. Troll: Jag vet inte om du förstod min poäng? Jag tycker att man gör lämpligast i att ha ett byte sparat så länge som möjligt för man vet aldrig vad som kan hända i en match vad gäller skador. Surt att ha gjort alla byten med 20 min kvar och så kommer det en skada på någon av spelarna.

      0
      0
     4. Jo men vad ska man göra? Man kan inte gå runt att tro att man ska få en skada i den 90e minuten varje match och låta ett byte brinna inne 19 matcher av 20.

      0
      0
     5. Troll: Och varför inte? Måste man alltid göra alla 3 byten bara för att man kan? Att ta ut både Pogba och Bruno idag när man har en allt annat än säker ledning, det tycker jag var oklokt. Jag gillar Ole och har försvarat honom många gånger, men här ska han ha kritik tycker jag.

      0
      0
     6. Tror du att Brendon va meningen att vara ett ensamt byte? Nej!
      Han täckte Shaw som blev skadad och blev själv skadad.
      Han hade använt sitt 5e byte om han hade kunnat men efter omständigheterna blev de som de blev efter eyy akut byte i 75e och så fick dom tänka om.

      0
      0
     7. Byten ska inte alltid (med betoning på INTE ALLTID) göras bara för att. Ibland ska bytena ske av taktiska skäl, det är så man oftast vinner matcher. Det var inte särskilt genomtänkt att göra alla byten med drygt 20 min kvar av matchen. Man måste ha i åtanke att sånt här (skador) kan hända (särskilt med den aggressivitet matchen bestod av i mitt tycke). Och med tanke på att man nu för göra fem byten istället för tre, så hade man lätt kunnat spara ett byte på bänken ett tag till av säkerhetsskäl!

      0
      0
     8. Fricken89: Eftersom att Shaw fick bytas ut i 75 minuten så hade man bara ett byte kvar att göra, men fortfarande 3 man man kunde byta in. Dumt då att vänta med det bytet till 90e när man inte har tid ändra matchbilden. han gjorde sista bytet i 84e vilket är sent redan. han borde bytt in Ighalo också i 84e tycker jag.

      0
      0
     9. Durra: Jag vet att man bara hade tre tillfällen att byta in/ut spelare, vilket var ett klantigt sätt av OGS att besluta och hantera dem.
      Det var inte genomtänkt överhuvudtaget. Angående byten så har OGS flera gånger om under sin tid som manager för oss visat att han brister i kunskap, sällan han gör rätt angående byten.

      0
      0
 3. sven jävlen ska bort från united. att han ens går före bailly fyfan asså hur kan han ens starta och vara första valda mittbacken. jag förstår verkligen att hela united fans är less på den här soppan och vill ha en ny mittback .. han är inte värd mer än trupp spelare.

  0
  0
  1. Såg du rätt match eller?!
   Lindelöf va bäst i våran defensiv idag utan tvekan, titta om matchen och titta på vad han egentligen gjorde.
   Du såg ett mål där han va den närmsta United spelare och skyller på honom, erkänn?

   0
   0
   1. näe sättet som han släppt in målen. ingen mot kraft och ingen vilja att försvara. och dessutom tycker att han är sämst på planen. första målet var också hans fel. kolla hur han står och tittar på bollen och läggar händerna bakom ryggen. vafan är det för spelare som väntar att motståndare spelare ska hinna passa iväg sin boll eller väntar på att han ska skjuta. kallar du det försvar, kommer du ihåg ferdinand och vidic. och han slår hela tiden mållösa höjdbollar som inte leder till något målfarligt spel eller farligtspel. han ger bara chans hela tiden motståndare lag att attackera oss.

    0
    0
 4. Är ju maximal otur för United att både Williams och Shaw skadar sig. Tänk om ingen av dem är krya tills matchen på torsdag? Hur gör man då? Väldigt dåligt med alternativt på ytterbacksplatserna.

  0
  0
 5. Fattar ingenting spelade vi med tio man på slutet? Skandal i sådana fall men förståeligt vi var ju helt paralyserade sista 20-30 minuterna. Spelade bara på resultatet som nästan alltid slår tillbaka.
  I slutändan ett tyvärr rättvist resultat!

  0
  0
 6. Självklart tog man inte tillfället i akt, vad hade jag förväntat mig??
  Matchen var sjukt aggressiv i mitt tycke. Soton måste ha något emot United med tanke på att de gav allt i varje närkamp, trots att de inte hade något att spela för.
  Sedan kunde man se att vår elva blev mer och mer tröttkörd, detta plus aggressivt spel resulterade i två skadade United-spelare (båda våra vänsterbackar)! Usch, säger jag bara! Det var helt enkelt för alldeles för bra när både Leicester och Chelsea torskade. Det är inte kört med CL-plats – än, men det är ändå sjuuuukt frustrerande!!

  0
  0
  1. Fricken89: Jag kan bara hålla med dig. Men Chelsea har Liverpool kvar att möta, ingen lätt match. Inte heller Wolverhampton. Leicester har både Sheffield och Tottenham kvar att möta. Inga lätta matcher. United har Crystal Palace och West ham. Där framförallt West ham har släppt in ganska många mål, så mycket möjligt att United har gått förbi Leicester i målskillnad innan de möts 🙂

   0
   0
 7. Kanske bara jag men tycker Martial idag flera gånger visar att han är väldigt självisk. Hade kunnat passa både en fristående Rashford och Greenwood men väljer att avsluta i svåra lägen. Även om han var bra i övrigt..

  0
  0
  1. Du har fel.
   Och folk gnäller för mycket.
   Bytena av Pgba och Bruno var ok.
   Shaw var vår bästa idag följd av Martial
   Även VNL var bra.
   Vi har fortfarande CLi vår egen hand.
   Så sluta gnäll, vi har gjort en bra vår.

   0
   0
    1. Inte svårare än att varken Bruno eller Pogba lyckades få fast bollen högre upp i banan, utan tappade bollen eller spelade för svårt. Alltså in med defensivt bättre spelare. Nej, det blev inte bra den här gången, Men det vet du först med facit i handen.
     Mot bakgrund av detta tycker jag bytena var motiverade.

     0
     0
 8. Bytena igår var inte bra nog. Blev rörigt och United blev ännu mer tillbakatryckta. Problemet var att mittfältet blev överspelat gång efter gång. Ole försökte korrigera detta med byten, med det blev värre. Dessutom en massa felpass och dåligt presspel av United. Självförtroendet var som bortblåst och man var otroligt passiva i defensiven. Om Shaw blir borta länge så är det en mardröm. Det var inte många spelare som förtjänar ett godkänt betyg.

  0
  0
  1. Lätt att vara efterklok, men jag håller med dig, mittfältet var stora problemet igår. I ett sånt läge kanske Solskjaer hade tjänat på att formera om till 4 5 1 eller 3 5 2 och fått in flera spelare tydligt på mittfältet. Att Fred fick komma in före McTominay tyckte jag också var ett konstigt val.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen