post image

Startelvan mot Norwich

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester United startelva till matchen mot Norwich City.

Startelva:
De Gea
Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Young
McTominay, Fred, Pereira,
Rashford, James, Martial

Bänk:
Romero, Mata, Lingard, Rojo, Greenwood, Garner, Williams

Kommentarer till artikeln

25 KOMMENTARER

 1. Såja!! MCT har utvecklats till vår bästa spelare och det är verkligen en fröjd för ögat att se en spelare komma från akademin och ta för sig på det sättet. Han är en föredöme och dom andra borde ta till sig från hans inställning på matcherna!

  6
  0
  1. Sant, han är vår bästa målgörare i dagsläget kan lika gärna satsa på han..
   Problemet med våra anfallare är att dom tar deras plats i laget för givet, det ser man på deras kroppspråk. Jämför Rashford idag med hans första två år i a-laget, det var helt annat hunger hos honom. Idag känns det som han ser sig själv som en färdig stjärna och det är verkligen irriterande när man ser hur MCT spelar jämfört med honom.

   2
   1
   1. Lite skillnad på pressen som ligger på deras axlar också. Rashford förväntas göra alla mål eftersom idioterna i staben och styrelsen sålde Lukaku utan ersättare, och McTominay väntas vinna boll på mitten. Det ena kräver klart mer än det andra vilket är tydligt.

    2
    0
    1. Jovisst, har sågat det beslutet flera gånger den här säsongen men man kan inte heller bortse att Rashford förra säsongen ansåg sig själv vara nummer ett och att han borde gå före Lukaku. Han får börja ta för sig på samma sätt som MCT och verkligen visa att han ska vara nummer ett. Inte tänka ”i made it” för att han får starta i United

     0
     0
     1. Precis. Han bör tänka att ” jag får endast spela i brist på annat, så nu gäller det att leverera annars kommer Mandzukic i januari.”
      Men ärligt alltså, han är inte i närheten av tillräckligt bra. Och Martial, underbarnet, fyller 24 om en månad och har knappt utvecklats ett skvatt under de senaste 4 åren. Suck!

      1
      0
 2. Riktigt bra o skön seger idag. Äntligen lite djupledslöpningar. Gillar verkligen perreria som 10a. Fan va han löper, pressar och slår även en o annan bra passning. Han ska gå före mata o lingard alla dar i veckan. Tycker pogba ska ta hans plats som 10a när han kommer tillbaka,äntligen låta han få en offensivare roll och Behålla fred – mct på mitten. GGMU

  7
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen