post image

Startelvan mot Norwich

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till dagens Premier League-match mot Norwich.

Startelva:
De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Williams, Fred, Matic, Pereira, Mata, Rashford, Martial
 
 
Bänk:
Grant, Dalot, Jones, Shaw, Gomes, James, Greenwood

.

Kommentarer till artikeln

21 KOMMENTARER

 1. Både Mata och Periera, sicken dubbel besvikelse. Om man inte har bra kreativa spelare så kan ju jag tycka att det är bättre att köra på offensiv och tryck i form av James och Greenwood istället för kreativa spelare som inte lyckas vara kreativa, som Pereira och Mata.

  9
  4
  1. Matic finns ju inga direkt alternativ till i dagsläget tyvärr. Möjligen Garner men han spela ju igår. Vill aldrig se Pereira som sittande igen, det har varit bra typ en gång vad jag kan minnas och det var premiären mot Liecester förra året. Annars är han fullkomligt usel på den positionen.

   1
   4
   1. Vi har tyvärr själva satt oss i den här situationen. Vår värvningsstrategi är tyvärr absolut en av de sämsta i hela världen och under all jävla kritik. Småklubbar har bättre system o strategier på plats för scouting o värvning än vad vi har o då ser det ut så. Vi har absolut inget mittfält, vi behöver 3-4 mittfältare.

    3
    0
 2. Begriper dock inte varför han fortfarande insisterar på 4-2-3-1 trots att vi inte har en enda vettig spelare för systemet. Vi har inte ens en tia som kan slå assist eller göra mål om så dennes liv stod på spel. Men Ole är begränsad, han kan inte mer än det här. Samma system, samma uppställning o samma taktik oavsett motståndare. Spring spring spring o kontra.

  3
  0
 3. Varför inte spela mata oftare när vi möter lag som ligger lågt? Han har bästa passningsfoten i laget och för att lurka upp ett sånt försvar ska man rulla boll igenom försvaret. James kan spela när vi möter lag som för matchen och vi ska kontra.
  Det är sånt som borde vara självklarhet för en tränare som gör sin läxa och studerar motståndare inför match..

  8
  0
   1. Han såg inte så slut ut igår?! Sluta göm dig bakom ett alias som ett barn! Fast jag förväntar mig inget från er och ni vet exakt vilka ni är! Ni har gråtit så mycket att ni inte vågar skriva från samma alias längre.

    3
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen