post image

Startelvan mot Newcastle

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bänk: Romero, Rojo, Williams, Matic, Gomes, Chong, Greenwood

Startelva: De Gea, Dalot, Tuanzebe, Maguire, Young, Fred, McTominay, Pereira, Mata, James, Rashford

Kommentarer till artikeln

67 KOMMENTARER

 1. Fyfan, detta är alltså mot ett formsvagt Newcastle, ändå sitter man här och känner att kryss förmodligen är det bästa möjliga resultatet att få med sig från matchen … Manchester United liksom!??
  Tror de kommer ligga och lura för att kontra brallorna av oss.
  #OGSOUT

  4
  0
 2. Chelsea klarar av att göra 3mål på 1 halvlek, bortaplan…. Lampard har haft mindre tid på sig än Sope Gunnar, plus transferförbud och tappat PLs bästa spelare????.. Säger en hel del.
  Förlust idag så #OgsOut. Finns inge annat

  5
  0
 3. Mata, Young, Pereira har inget i en startelva att hämta. INGET. Jisses vilket ointressant lag, Wolves har en mycket intressantare trupp än denna. Han borde startat Williams före Young då Williams åtminstone har en framtid, eller Rojo. Han borde startat Gomes före Mata för hur mycket sämre kan det egentligen bli? Greenwood före Pereira alla dagar i veckan, flytta ut Rashford på en kant, Greenwood som ST.

  4
  1
  1. Det kan absolut bli värre, tills ogs får kicken åt helvete så kommer det bara bli värre. Han visar gång på gång med dessa idiot uttagningar hur dålig coach han faktiskt är. Ofta sena och dåliga byten också. Plus att han inte suttit ett fungerande anfalls spel än, eller ens inprintat en ide trots all denna jävla tid.
   Återigen, kolla vad Frank Lampard redan gjort med Chelsea och infört en filosofi och spelsystem. Trots transferban och tappat PLs bästa spelare. Ogs är för dålig tränare för Manchester United. Så är det bara. Att han inte fått till en anfallside på all denna tid understryker bara det. Skiter i hur bra spelare han var.

   6
   1
 4. Varför ska vi ens värva i januari?? Vad trodde man när man gick in i säsongen och bara släppte spelare utan att ersätta dom?
  Jag har fått nog av OGS helt seriöst! Det gör så ont att se oss spela, jag undrar fortfarande varför vi sparkade Mourinho och anställde OGS??? Vart exakt har det blivit bättre? Vi har bokstavligen blivit sämre i varje aspekt..

  5
  0
 5. Hur kan man ens ta in en tränare som kommer från MOLDE?!? innan det en misslyckad tur i cardiff. Sen ska han ta över Manchester United?!!!? Största misstaget denna klubb någonsin gjort är att ge ogs förlängt kontrakt. Woodward och styrelsen alltså.. Kommer sluta med att vi slåss om att få stanna kvar i PL. Woodward, dags att svälja stoltheten och erkänna att du misslyckas något För jävligt och erkänna att du inte kan något om fotboll överhuvudtaget, sparka Sope Gunnar, anställa en duktig Sportchef som får ta över. Hitta en bevisat duktig tränare och börja om.

  2
  0
 6. INKOMPETENTA YTTERBACKAR GÅ UPP ÖVER MITTLINJEN OCH BÖRJA GÅ OFFENSIVT, ÖVERLAPPA OCH DJUPLEDSLÖPNINGAR HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA!!!
  sådär äntligen, ett steg närmare ogs avgång. Bra jobbat newcastle!!

  2
  1
 7. Ledningen bestämmer väl inte hur fan dom tränar eller sätter spelidé? ELLER?!? Visst dom är ett gäng inkompetenta idioter också, dels för att dom anställde en underkvalificerad tränare som nu måste sparkas snarast. In med Allegri och en duktig sportchef.
  Ole måste bort bara så fort som möjligt.

  1
  2
  1. Nej men dom kan typ säga vi förväntar oss att man spelar anfallfotboll osv.
   Jag vet att Mourinho tex inte fick dom spelarna han pekade på. Ändå räknas vissa spelare som Mou-förvärv.
   Styrelsen är största problemet definitivt. Vi hade en legend som tränare, vi valde att sparka han för att ta in någon som ska sprida glädje i laget ..

   4
   0
   1. Orkar inte dra denna diskussion igen men jag tycker det var överdrivet tydligt att han gett upp och vad jag minns backade han inte upp alla spelare under hans sejour i United (Pogba, Shaw). Dock var han en gentleman av rang när han lämnade klubben och sa inget i media. Vi kan ha ett selektivt minne av vad som hände men han gav upp när han inte fick rätt uppbackning av styrelsen.

    3
    2
    1. Han gav inte upp, spelarna slutade spela för han. Det är stor skillnad!
     Han sågade Shaw till anklarna, just för att han ska tuffa till sig och lägga den där horribla skadan bakom sig (Shaw har själv gått ut med det)
     Pogba får skylla sig själv, Mou försvarade honom vecka in vecka ut i början, vad fick han tillbaka? Jo en kniv i ryggen!
     Jag fick höra hela tiden att vi spelade tråkig fotboll och att vi har spelarna för att utmana om varje titel. Varför är det ingen som kan komma nu och säga detsamma ? Spelet är 10 gånger sämre än under Mou.
     Med det sagt, alla ni som var här inne och härjade, jag saknar er! Kom tillbaka Böje, Albo, Roy och Solskajer!

     1
     2
     1. Och jag kan intyga på att dessa grabbar hade hela forumet emot sig bara pga. detta.
      Haha, galna tider när jag tänker tillbaks. Då hette det att spelarna var bäst i världen ungefär men att det enbart var José som satte stopp för deras briljans.. nu vet jag inte vad de som hade den åsikten skyller på med José ute ur bilden, men det skulle vara intressant att höra hur någon ur det militanta #MouOut-gänget resonerar idag.

      5
      0
    1. Men om vi ska vara helt ärliga så hade Mourinho kastat in handduken. Han gjorde det omöjligt för United att behålla honom. Absolut kan man beskylla styrelsen för detta (jag tycker de skulle backat honom mer gällande transfers) men att behålla honom i det läget som var, var nog det mest berättigade i Uniteds historia.
     OGS vara eller icke vara är svårt just nu finns det inte många som skulle göra det bättre med nuvarande trupp. United gick in alldeles för naivt som en storklubb inför denna säsongen med uteblivna transfers och släppte spelare som inte ersattes. Med tanke på antalet matcher och så tunn trupp var ekvationen enkel iaf i mitt huvud. Det kommer bli en lååååång säsong…

     3
     4
     1. På vilket sätt gjorde Mourinho det svårt för sig själv? Spelarna sög balle, han försvarade dom och ändå går dom och hugger han i ryggen.

      4
      1
     2. ”OGS vara eller icke vara är svårt just nu finns det inte många som skulle göra det bättre med nuvarande trupp”
      Vad baserar du detta påstående på egentligen?

      3
      1
 8. HAHAHA HAHAHAHAH VILKET JÄVLA FIASKO!! herregud dehär tar alla priser. Vilket ras av denna vackra klubb. Alla kolla när denna clownen ska ha intervju efteråt, lovar att det kommer ge er ett gott skratt Decenniets skämt till manager. Tack och hej!

  6
  2
  1. Oh i wish! Hade vart det bästa som någonsin beslutats. Det andra dom måste göra är att göra sig av med woodward, eller åtminstone aldrig låta han ta ett beslut gällande fotboll. Styrelsens uppgift efter att dom skickat ogs tillbaka till Norge(??) och gjort om woodwards arbetsbeskrivning till att aldrig göra eller ens tänka på något som gäller fotboll igen är att anställa en DoF.

   2
   1
 9. Jävlar vilka supporters ni är haha. Det ända ni säger är att ni ska ta in en ny tränare fortast möjligt fast så har ni sagt i flera år och det har ju inte fungerat. Kanske dags för att inse att ni inte är samma lag som för flera år sedan

  3
  2
  1. Kanske för att dom endast anställer sopor? Bortsett från mou men han tappade omklädningsrummet. Ogs är bara värdelös, helt clueless. Så brist på träningskunskaper på denna nivå. Snälla han kom från molde… MOLDE LIKSOM, EN LIGA SOM ÄR SÄMRE ÄN ALLSVENSKAN!!!
   Gör om gör rätt, ut med ogs, helst igår. Gör om woodwards arbete så han aldrig mer behöva tänka på ett fotbollsbeslut igen och anställ en DoF. Sedan hitta ny tränare

   5
   0
  1. Glazers och Woodward är de största bovarna i dramat helt klart, men Olé visar ju heller inga som helst känslor/ambitioner vid sidlinjen, som krävs för att kunna vara en respekterad ledare. Vad känner han egentligen?? Vad tror han själv att han skänker laget för intryck i dagens United, tror han på allvar att han har spelarnas respekt genom att inte reagera överhuvudtaget??. Jag känner mer och mer att han är alldeles för snäll för att leda en storklubb som United, det kommer inte att hålla. Sånt här är inte acceptabelt och det måste Olé/en manager för en storklubb klara av att förmedla till spelarna och mena allvar med det, för att de ska få hans fulla respekt. Hans senaste matchintervju var minst sagt pinsam. Det finns heller ingen ledargestalt i truppen som besitter det som krävs för peppa igång laget vid motgångar…
   Fullt av unga spelare med potential, men inga rutinerade klass-spelare som kan vägleda dem – och det finns ingen spelidé/struktur att gå efter (inte funnits sedan Sir Alex styrde). Frågan är hur länge till fansen kommer vara tålmodiga. Majoriteten av fansen har ju tröttnat innerligt på bristen av strukturerat spel och kontinuerligt väl genomförda matcher. Styrelsen är (som sagt) det största problemet, men Olé själv visar heller inga indikationer på att han har det som krävs för leda och få allas respekt. Dock kommer hans tid som spelare självklart alltid att levas kvar hos alla med United-hjärta.
   Men som manager för United så visar det sig mer och mer att det inte finns något ljus i tunneln för honom och inte heller i klubben som helhet i dagsläget. Vilka åtgärder ska behövas tas egentligen (??) – och vad är rimligt för oss fans att förvänta sig för positiva förändringar? De flesta av oss fansen världen över, vet vad som behöver göras, men är det rimligt att hoppas på det? Det är frågan.

   4
   0
   1. I den utsträckningen då man hör hans namn och de matcher som han avgjorde som inhoppare. CL-finalen 98/99 t.ex. Så han får nog klassas som en United-ikon i viss mån, även om han kom in från bänken.

    4
    1
 10. Han är en klubbikon snälla du. Däremot är han inte en tillräckligt duktig manager på denna nivå, så enkelt är det. JAAAAAAAaaa problemet sitter högre upp med woodward / styrelsen men denna man är inte kapabel till att sköta detta manager jobb! Snälla inse det

  1
  0
 11. Ole är ute innan jul, både han själv, den idiotiska styrelsen och idioten Woodward får svälja sina ord o acceptera misstaget att anlita OGS på heltid. Den här säsongen e redan slut men det man bör göra är att börja jobba och planera inför nästa säsong redan. Ut med Ole, in med en sportchef, in med en tränare med vision, börja scouta spelare, kontakta dom, förbered affärerna, identifiera alla brister o positioner som behöver värvas, BÖRJA PLANERA FÖR FAN och utför det redan nu… vänta inte med alla jävla affärer till början av nästa säsong. Denna säsongen är slut, de bästa man kan göra nu är att göra massiva ändringar inför nästa.

  5
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen