post image

Startelvan mot Derby

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till kvällens FA Cup-match mot Derby County.

Startelva:
Romero, Dalot, Lindelöf, Bailly, Shaw, Fred, McTominay, Mata, Fernandes, Lingard, Ighalo

Bänk: De Gea, Tuanzebe, Williams, Pereira, Matic, Greenwood, Martial.

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. Jag fattar att Bruno kommer starta ALLA matcher fram till säsongens slut.
  Men att byta in Martial när det står 0-3 och 20min kvar!?
  Det förstår jag verkligen inte!
  Har vi inte lärt oss från Rashford?
  Periera, Tuanzebe och Williams trodde jag va klara byten innan matchen.

  7
  5
 2. Alla här som leker tränare…. Han kanske vill få i dom lite matchtempo innan helgen? Jag är en av de som definitivt inte tror på Ole men kan inte neka att det sett mycket ljusare ut de senaste veckorna.

  7
  5
 3. Kan inte bara vara jag som hade kunnat tänka mig se Romero testas som 1:a målvakt. Han spelar ju galet bra varje gång… nästan synd att han spelat andra målvakt i flera år nu haha. Han är för bra för det. Han är till exempel mycket bättre än Kepa eller Leno i mitt tycke.

  4
  4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen