post image

Startelvan mot Club Brugge

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till kvällens avgörande sextondelsfinal mot Club Brugge i Europa League.

Startelva:
Romero, Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw, McTominay, Fred, Mata, Fernandes, James, Ighalo

Bänk: De Gea, Lindelöf, Williams, Lingard, Matic, Chong, Greenwood

Kommentarer till artikeln

20 KOMMENTARER

  1. Aa mata är som bäst när bollen rullar runt i laget snabbt och spelarna tar nya positioner, killen är alltid 2 sekunder före motståndarna! Bruno är precis allt vi har saknat senaste 10 åren. Nån som driver laget och verkligen höjer medspelarna.

   8
   0
 1. Bruno är fantastisk,,, han höjde nivån i hela ManUtd,,,, jag fattar inte hur Ed Woodward inte värvade in Bruno sommaren 2019??? Om Bruno var med ManUtd from sommaren 2019 skulle ManUtd vara på 3de eller åtminstone 4de plats i PL!!!!

  11
  1
 2. Tyvärr missat matchen men det jag var mest nyfiken på förhand att veta, det var hur detta mittfält skulle fungera tillsammans. Då detta nånstans på pappret är ett ganska stark mittfält ändå, sett till united de senaste åren. Så ser jag att ALLA gjort mål. Någon som kan berätta hur det såg ut? Funkade Fred, McT och Fernandes bra tillsammans? Såg det lovande ut för framtiden?

  3
  0
  1. Bruno, Mata, Fred och MCT var anledningen till att vi spelade så bra som vi gjorde. Vi ägde dom över hela planen. Vi kan komma riktigt långt med det här mittfältet om vi spelar som vi gjorde. Chong var också riktigt grym idag, hoppas han tar för sig mer nu under våren!

   2
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen