post image

Startelvan mot City

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till kvällens semifinalretur i Ligacupen mot Manchester City.

Startelva:
De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Williams, Fred, Matic, Lingard, Greenwood, Martial
 
Bänk: Romero, Bailly, Dalot, Jones, Pereira, James, Mata

.

Kommentarer till artikeln

35 KOMMENTARER

 1. Konstig startelva, otydligt hur många blir försvarsspelare? Och vilka är mittfältare?
  I alla fall, hoppas att nyheten av Brunos värvning ska ha en god effekt och ge spelarna motivation och uppmuntring av att spela på den högsta nivån ikväll!!!
  Vore toppenbra om ManUtd vinner!!!!

  3
  0
  1. Håller med! Hade så höga förväntningar på honom men han verkar inte bli så mkt bättre än så. Han kan säkert i ett välfungerande lag men i dagens manchester united kommer han tyvärr inte komma nånstans, han är bra framför mål men oduglig i allt annat

   4
   0
    1. Ja han bör nog säljas.. Tycker det är så tråkigt för killen har sjuk talang! Med den farten och tekniken skulle han kunna bli en av världens bästa men ibland känns det som att han inte ens vill det..

     4
     1
  2. Martial är skum på matcher han sköt bollar mot mål som han visste innersta inne att det va dålig skjutning då måste han Ge en gest som att det va nära mål??!?! Även när han skött åt helvete

   0
   0
 2. Skönt att vi håller nollan. Härliga räddningar av De gea.
  Men vilka mesar vi har i laget. SKYDDA målvakten. När Otamendi tumlar in i De gea ge er på pajasen. Visa lite känslor??? Inte undra på att De gea är livrädd att gå ut i luftrummet lagkamraterna skyddar honom inte!!!

  5
  3
  1. Ja, varför sätter han inte den bara i krysset?
   Nä men allvarligt, vad ska han göra när matchen spelas på Uniteds planhalva 80% av tiden samt när han väl få bollen så få han 3 spelare på sig?

   2
   4
   1. Han var ung när han värvades. Han hade knappt spelat 20 A-lagsmatcher. Så någon riktig ”fast” position hade han aldrig. Samma med Rash. Så fort Rash flyttades ut till kanten den här säsongen så började han spela hur bra som helst. Vi behöver en anfallare av Zlatans kaliber med Martial o Rashford på kanterna. James kan sitta på bänken för han e totalt värdelös för tillfället.

    6
    0
 3. Aja.. 1-0 vinst mot city är inte dåligt, vi saknar spelidé men när vi spelar med så hög intensitet och orädsla så kan vi få med oss poäng, problemet är att vi inte är laddade och motiverade på samma sätt när det är sämre motstånd..
  Hoppas iallafall att den här vinsten gör skillnad och att vi börjar rada upp några 3-poängare i rad för att försöka hamna på topp 4.. GGMU

  2
  2
 4. En vinst iaf vilket är mer än vad jag trodde kul! MEEN varför enas Fred att ta den frisparken i slutskedet blir tokig. Mata fanns ju där och även Ole signalerade att han skulle ta den. Sjukt tråkigt att man inte har bättre struktur. Får se om det blir ändring nu när Fernandes kommer.

  2
  1
 5. Samma spelstil som ManUtd hade på sistone under OGS,, ingen spelidé, ingen spelförståelse, ingen spelfilosofi och ingen ambition att spela som ett topp 4 lag. Detta är bekymmersamt, Bruno kommer kanske inte att användas rätt under en oerfaren tränare som OGS, och då kommer Bruno inte att vara så kreativ och effektiv som han var på Sporting,,,, HOPPAS att jag har fel bedömning!!!

  4
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen