post image

Startelvan mot Burnley

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till kvällens Premier League-match mot Burnley, på Turf More.

Startelva:
De Gea
Young, Lindelöf, Maguire, Williams
Fred, Pereira, Matic
James, Martial, Rashford
 
Bänk: Romero, Jones, Shaw, Wan-Bissaka, Lingard, Mata, Greenwood
Anledningen till att Pogba inte finns med ska vara att man spelat honom i de två senaste matcherna och inte vill matcha honom för hårt så tätt inpå comebacken efter skadan..

.
 

Kommentarer till artikeln

11 KOMMENTARER

 1. Tror tyvärr att det blir en riktigt seg föreställning från Utds sida med tanke på det mittfältet. Hoppas på minst en mittfältare i januari detta fungerar inte i längden. Hoppas på det bästa ikväll iaf!

  9
  1
 2. Pogba inte ens med i truppen? Efter 2 korta inhopp där han har sett bra ut så inte ens uttagen idag? Nää det luktar illa på lång väg.. Håller på att bråka sig bort och har hela jävla huvet i Madrid, så ole inte ens överväger att ta med honom till burnley. Hoppas jag har fel..
  Sagt det tidigare, bara att vägra sälja i Januari. Finns ingen möjlighet att ersätta honom sålänge inte Real erbjuder Kroos/valverde eller casemiro i direkt byte plus cash men ser inte det hända.
  Så bara ge fan i att sälja somsagt. Säga det till han att om han inte är professionell och ger sitt allt fram till sommaren så är det fan bara sätta han i u23..

  8
  2
 3. Viktigt att göra det där första målet i slutet av första halvlek!
  Håller med föregående angående mittfältet, det går så illa segt när matic spelar, kan inte fatta hur en spelare kan bli så dålig på så kort tid. Vi behöver 2 mittfältare nu i januari och en till på sommaren.

  13
  3
 4. Vad ska man säga om dagens match? Gott med 3 poäng och United är i allra högsta grad med i kampen om 4e platsen. Kan väl konstatera att Periera (sett till vilket material vi har att tillgå) är nyttig i den här typen av matcher. Står ju för något kreativt i alla fall. Vad gäller ytterbackar så kör jag mycket hellre med Williams än Shaw i den här typen av matcher. Shaw erbjuder väldigt lite offensivt. Saknade Greenwood idag, men hoppas han får starta mot Arsenal. Samma med Pogba.

  6
  5

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen