post image

Startelvan mot Brighton

Skriven av: admin
Publicerad 2022-05-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till kvällens match mot Brighton.

Startelva:

De Gea, Dalot, Lindelöf, Varane, Telles, Matic, McTominay, Fernandes, Mata, Elanga, Ronaldo

 

Bänk:

Henderson, Jones, Fernandez, Maguire, Wan-Bissaka, Fred, Lingard, Cavani, Garnacho

.

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

  1. Ragnick har bara avslöjat allt Ole dolde med sina äckliga leenden och fejk intervjuer. Man är blind om man inte inser att CR och Ragnick avslöjat hela klubben på ett par månader. Vi har en okunnig ledning och massa överbetalda divor.

   13
   2
  2. Har nog aldrig varit tanken att Ragnick ska åstadkomma något på planen. Hans jobb är att ta oss till toppen så snabbt som möjligt. Han har varit ärlig och sagt att nästan hela truppen måste bytas ut till en början och idag är gott exempel till varför.

   11
   0
 1. Det är en skam att vara United fan. Det är pinsamt. Jag hoppas spelarna skäms mer än vi gör. Man saknar Mourinho, LVG, Moyes till o med. Saknar Cleverley, Anderson, O’shea för dessa jävla sopor till spelare som spelar idag får dom ovan nämnda spelarna o se ut som stjärnor. Hur kan en så stor och anrik klubb falla så hårt kan man undra sig? Vad har vi fans gjort under tiden och låtit det här ske? Fy fan vilken sorg. Jag saknar verkligen Mourinho, han hade rätt om precis allting. Vilken genomrutten klubb.

  10
  0
 2. Tycka och inte tycka men just nu snurrar det runt i min lilla järna att vi kanske borde lifta upp Blaget till Atruppen och sälja alla dom pinsama spelare kanske behålla bara 3 och 5 spelare resten håller inte Atrupp. Helt enkelt börja från grunden och botten.sjukt less på de här spelarna..

  2
  0
 3. Samtidigt är det bra att det visar sig den botten United är så nya tränaren vet vad han har att göra med. Välkommen hälsar vi han till lekstugan. Kan du uppfostra unga spelare så kan du säkert uppfostra vuxna också.. lycka till

  3
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen