post image

Startelvan mot Bournemouth

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till dagens match mot Bournemouth på Vitality Stadium. 

Startelva:
De Gea;
Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Young
Fred, McTominay, Pereira
James, Rashford, Martial

Bänk:

Romero, Mata, Lingard, Rojo, Greenwood, Garner, Williams
Kommentarer till artikeln

33 KOMMENTARER

 1. Vart är alla McDonalds-älskare nu? Förstår ni hur jävla värdelösa fötter grabben har? Vet inte hur man slår en lite lite lite avancerad passning. Jävla sopa. Han kan springa – det är fan det ENDA han kan.

  4
  3
 2. Zzzzz såå fantasilöst anfalls spel så det finns inte.. Bristen på teknik och kortpassnings kombinationer är skrämmande. Det blir inte bättre än såhär. 12-16 plats blir det nog i år, om inte sämre

  4
  0
 3. Rättvis hemma seger!
  Lamt försvarsspel inget sting i avsluten sena byten vid underläge! En klubb i kris…
  Vi behöver en coach som kan och vågar matcha. Byta tidigare och satsa på rätt spelare. Young har varit usel match efter match Williams har spelat bra. Spela Williams!!! Låt Ole vara kvar för framtiden men ta in en rutinerad coach som kan hjälpa nuuuuu!

  3
  1
 4. 50? passningar runt deras straffområde och det slutar med att Fred, som är sämsta på avslut i United, väljer att skjuta.. Var det för att visa en poäng, ”va fan gör vi så här för?” eller är han bara dålig på att passa/lobba/komma på idén att försöka få in bollen till anfallarna?
  Eller fick helt enkelt Lingard instruktionerna som han blev helt förvirrad om – ”passa så länge det går, till slut passas kanske bollen in i målet”
  Yes, är frustrerad och överdriver en del.

  6
  1
 5. Varför lyckas Lampard inprinta ett eget spel i Chelsea på 3 månader, trots transferban, ingen försäsong med laget och dessutom tappat hazard?
  Ole har haft, vadå, 9-10månader + en hel jävla sommar med transferfönster och försäsong och har ändå inte lyckats sätta ett eget jävla spel?!? Vafan är det frågan om.
  Snälla glazers sälj klubben till araben och avgå, ta med dig hela patetiska nuvarande ledningen och tränarstaben. Låt carrick och phelan stanna kanske. Sen hitta en kompetent tränare och framförjävla allt en BRA SPORTCHEF!!!!

  7
  2
  1. Haha lugna ner dig lite. Chelsea är ett bättre lag överlag helt enkelt, de har bättre spelare än United. Det kan ju va så simpelt.
   Att sälja klubben till oljemiljardärer är nog inte den bästa lösningen.

   0
   4
 6. Trist match och besviken igen vi behöver KÖPA nya mittfältare Fred dålig Pereria dålig och McT dålig blir svårt och vinna med så klent mittfält och Ole dags att kliva av han har INTE vad som krävs heller .

  3
  1
   1. Ole kan gärna avgå snarast, det hjälper absolut att byta tränare, om man hittar rätt. Tycker du att en tränare som tränat MOLDE och misslyckats i cardiff är rätt man att träna Manchester United? Även om han var en bra spelare för klubben en gång i tiden.

    5
    1
    1. Ja det har ju gått så bra hittills med alla Uniteds tränarbyten. Vi kan väl lika gärna byta tränare i 15år framöver tills vi prickar rätt. Eller så kan de ju testa att faktiskt behålla en tränare, ge denne mycket tid att försöka bygga nått. Jag säger inte att han ska få försöka i all evighet, men snälla, några år kan han ju få iaf.

     1
     3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen