post image

Startelvan mot Bournemouth

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva mot Bournemouth.

Startelva:
De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Matic, Pogba, Fernandes, Greenwood, Rashford, Martial
 
Bänk:
Romero, Bailly, Williams, Pereira, Fred, James, Mata, McTominay, Ighalo

.

Kommentarer till artikeln

38 KOMMENTARER

  1. Lindelöf har varit bra idag, Maguire borde ha gjort bättre vid 0-1, han kan inte släppa en spelare i straffområdet sådär lätt!
   Annars har vi varit bra framåt, jag gillar hur vi pressar ner dom med hela laget. Så spelade vi under Ferguson, vi hade Vidic och Ferdinand på mittplan

   0
   0
  1. Tycker detta om något visar varför Lindelöf är det självklara valet bredvid Maguire i dagsläget. Lindelöf är kanske inte världens mest fenomenala mittback, men gör sällan några riktiga tavlor, vilket Baily och Maguire gör titt som tätt.

   0
   0
 1. Roy,,, jag hoppas att du har rätt för jag har följt detta anrika lag i snart 40 år och efter några års kräftgång så känns det äntligen som om vi är på rätt väg igen..
  Jag tror personligen att Greenwood kommer att bli något av det bästa som engelsk fotboll har skådat,, man får inte glömma att grabben bara är 18 år och man kan ju fråga sig hur bra han kommer att bli när han blir vuxen !
  Det är tyvärr bara backlinjen som ställer vissa frågetecken,, det är ju inte direkt Ferdinand och Vidic klass ännu, men förhoppningsvis så kommer det..
  GGMU!!!!

  0
  0
 2. Samma här…35år har jag följt denna härliga klubb. Ibland är det bra med lite motgångar(det visste man ,att det skulle komma ,den dag Alex försvann),sen gjorde klubbledningen lite misstag…….lätt hänt det är påtryckningar från alla håll. Peppar peppar ta i trä,faan vet om vi inte är tebaks på rätt spår igen. Det får framtiden utvisa,men det känns så.Ikväll sover vi skönt Cantona:)).

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen