post image

Startelvan mot AZ Alkmaar

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bänk: Romero, Maguire, Tuanzebe, McTominay, Lingard, Chong, Rashford

Startelvan: De Gea, Dalot, Lindelöf, Rojo, Williams, Fred, Matic, Mata, Gomes, James, Greenwood

Kommentarer till artikeln

18 KOMMENTARER

 1. Jadu, det ska bli intressant att se vigge och rojo bilda mittlås tillsamans, vilket är tanken förmodar jag?
  Känns ju som en sjukt dålig idé såhär precis inför, men Ole vet väl någonting som jag inte vet förhoppningsvis!

  0
  5
   1. Haha, ibland undrar man brorsan!
    Jag är värdelös på norska över lag, du får gärna lära mig om du kan så jag har ett par väl utvalda ifall jag skulle råka springa in i bebisansiktet någon gång 🙂
    Hoppas jag slipper se ett sånt här oinspererat och fantasilöst united i framtiden… men så har man ju å andra sidan tänkt ett par matcher i rad nu..

    0
    2
   1. DJ-Uret: Hahaha… Vi slänger James Maddison, Harry Winks och Eric Dier på det – som spelare med mer ”rutin”… Det får bli våra ”stjärnvärvningar”.. Kanske tar tillbaka Michael Keane också – för en miljard.. Sedan har vi ca 9/10 utespelare som är britter. Perfekt!

    1
    0
  1. Lopa,
   ”DJ-Uret: Hahaha… Vi slänger James Maddison, Harry Winks och Eric Dier på det – som spelare med mer ”rutin”… Det får bli våra ”stjärnvärvningar”.. Kanske tar tillbaka Michael Keane också – för en miljard.. Sedan har vi ca 9/10 utespelare som är britter. Perfekt!”
   Haha, tack för dagens skratt.. eller ja, kanske delad första plats tillsamans med uniteds prestationen skrattmässigt men ändå ?✌?

   1
   1
 2. Det är verkligen sorgligt att se oss spela nu!
  Jag förstår inte hur det kan vara så bedrövligt? Det är basic grejer som att passa och förflytta sig, något man lär sig i juniorlaget! Eller spela oss ur situationer, hur är det möjligt att vi inte är kapabla till det?!
  Jag försöker vara positiv och tänka att det blir bättre i framtiden, att vi ska bygga på någonting vi har för tillfället. Finns inget att hämta tyvärr! Ole gör det lätt för sig själv genom att säga att man bygger för framtiden. Varför inte försöka sig på något taktiskt och förbättra det vi ser nu??

  3
  0
  1. GGMU7,
   Håller med dig helt och hållet broder!
   Det finns liksom inte ens tendenser till finess eller spelidé sen den leende norrmannen tog över ratten känns det som.. Allt känns bara så sjukt oinspererat, förvirrat, trögt, ogenomtänk och pinsamt.. noll fucking skott mot AZ liksom??

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen