post image

Startelvan mot Aston Villa

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till kvällens match mot Aston Villa.

Startelva: De Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (c), Shaw – Matic, Pogba – Greenwood, Bruno, Rashford – Martial
Bänk: Romero, Bailly, Williams, Pereira, Fred, James, Mata, McTominay, Ighalo

.

Kommentarer till artikeln

38 KOMMENTARER

     1. Claes: Absolut. Men man såg tydligt att han också var högerfotad, right? Jag ser ärligt inte om GW är höger eller vänster. PRECIS lika bra med bägge.

      0
      0
     2. Lopa, jo han var högerfotad och ja det var tydligt 🙂 Men ville bara nämna en som ändå gjorde mål med båda även om han inte var tvåfotad. Greenwood är vårat lilla mirakel!

      0
      0
 1. Är spelarna trötta tro, eller spelar de (om man jämför med de andra matcherna) väldigt passivt? Aston kanske har bra defensiv idag..
  btw hann ej trycka på blockera unna Greenwood gör det underbara igen!

  0
  0
 2. Så som Greenwood börjat blomma ut får ju en att fundera på om det är på högerkanten vi verkligen behöver en stor förstärkning på? Som jag ser det är Martial den svagaste och ojämnast länken i anfallet. Kanske större behov av en toppvärvning centralt? Eller är det där Greenwood egentligen ska spela framöver?

  0
  0
  1. Martin: Tänker desamma – om GW kanske ska ta över FW-positionen framöver. Osäker, aldrig riktigt sett honom spela där. Men håller med dig angående Martial. Rash, GW, Sancho hade också varit grymt att se 🙂

   0
   0
 3. Fin omgång för United. Tog in 2 poäng på Leicester och krympte målskillnaden från 9p till 6p. Mycket möjligt att det kan handla om målskillnad i slutändan vad gäller sista champions league platsen, så det är grymt positivt att man plockar in även där.

  0
  0
  1. Nja, det var inte samma tempo men sättet vi spelade oss ur svåra situationer var imponerande, vi har haft problem att lurka upp ett försvar som ligger långt ner på banan, idag gjorde vi det bra!

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen