post image

Startelva: Såhär kan United se ut nästa år

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News har satt ihop en möjlig startelva där man inkluderat några av de många spelare som Manchester United just nu länkas med. 

United länkas med mänger av spelare och hur konkurrenskraftiga man blir i jakten på deras signaturer hänger nog på hur denna säsong slutar. För att kunna utmana om de mest spännande spelarna så brukar det vara ett krav att man kan erbjuda Champions League-fotboll och i dagsläget är United redan hela tio poäng ifrån CL-platserna i Premier League. Och för United så är nu Europa League kanske den mest realistiska vägen till nästa års Champions League-turnering.
Jadon Sancho är en av de där spelarna som sägs toppa Uniteds önskelista, men konkurrensen om 19-åringen – om han lämnar Dortmund – förväntas bli stenhård efter hans imponerande tid i Tyskland och ska man lyckas attrahera spelare som Sancho, så bör man nog kunna erbjuda spel i CL eller åtminstone ett projekt som visar starka och positiva tendenser.

Manchester Evening News har satt ihop en startelva så som Manchester United kan se ut nästa säsong, om man lyckas värva några av de spelarna man länkas med samt att man lyckas behålla Paul Pogba.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Det laget hade nog slutat på tredjeplatsen. Dock så behövs det 3-4 spelare till för att utmana Liverpool och City.
  Det behövs 1-2 mittfältare till. En striker och en vänsterback till för att kunna slåss om guld. Det är förutsatt att nyförvärven i MENs 11a blir lyckade. Vad tror ni?

  3
  2
 2. Jag skulle plocka bort Lindelöf, Shaw och Martial och ersätta dem med kvalitet.
  Både Lindelöf och Shaw är inte stabila nog för ett mästarlag. Och vi behöver en riktig 9a, en som gör 25-30 mål varje säsong.
  Först då kan vi börja hota Liverpool och City på riktigt.

  4
  2
 3. Tror Lindelöf kommer petas av Tuanzebe i framtiden. Däremot måste man undra hur stark nyhetstorkan är i Manchester om MEN publicerar en artikel med en startelva på de 3 mest länkade spelarna i united + nuvarande trupp?

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen