post image

Startelva: Manchester United 2020

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Tidningen The Sun har gjort en hypotetisk startelva som visar hur Manchester United kan se ut efter årsskiftet. 

Januarifönstret närmar sig och Manchester United länkas i vanlig ordning med flertalet spelare. Det har de senaste dagarna ryktats allt mer om att man kan komma att försöka värva målmaskinen Erling Braut Håland och enligt tidningen The Athletic så besökte hans far nyligen Carrington – uppgifter som givetvis eldar på spekulationen.
Det ryktas även om att Sporting Lissabon är redo att sälja Bruno Fernandes i januari. Portugisen som var så starkt länkad med både United och andra klubbar i somras, men som av någon anledning blev kvar i Sporting.

Den senaste veckan har också de gamla klassiska Bale-till-United-ryktena fått lite nytt liv. Och det har ju återigen pratats om att en bytesaffär med Real Madrid är på tapeten - där Bale används som delbetalning för Pogba.
Det lär sannolikt inte hända - och speciellt inte i januari. Men The Sun har gjort en startelva som visar hur United kan ställa upp med de tre nämnda spelarna och minus Pogba..
..Och ingen James eller Martial heller för den delen. Vad tycker ni om den här elvan?

Källa: The Sun

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Bale är en otrolig spelare men aldrig att jag vill se honom i Manchester United. En ny ”Sanchez” där han kommer rehab träna hälften av tiden på golf banan och bara vilja tjäna pengar. Pengar som kan gå till att avlöna spelare som ser till sin framtid som fotbollsproffs och inte golfproffs. Sanchez hindrar fortfarande två-tre spelare med sin lön, och snart är han väl tillbaka igen med full lön. Vidrigare spelare finns det få av.
    Hade Sahncez haft en uns av heder i sin kropp med den lönen och det lilla arbetet han gör, så hade han skänkt sin lön till ett barnsjukhus men han är ännu en legoknekt som United måste kapa/bli av med/förstöra hans karriär. Jag har ett brinnande hat emot denna spelaren, så en ny ”Sanchez” i Bale, nej tack!

    7
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen