post image

Stam: Så borde United formera mittfältet

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jaap Stam förklarar för Goal.com hur han anser att Ole Gunnar Solskjaer bör formera sitt mittfält. 

United har plötsligt ett riktigt starkt och intressant mittfält med Paul Pogba, Bruno Fernandes, Scott McTominay, Fred och Nemanja Matic och den f.d försvarsklippan Jaap Stam anser att Solskjaer bör formera ett mittält bestående av de tre förstnämnda, förutsatt att Pogba blir kvar.
”Jag hade älskat att se Paul stanna för han är en kvalitetspelare. Folk förväntar sig mycket av honom och han får mycket kritik riktad mot sig. Ibland kan man säga att det är befogat men ibland är kritiken felaktig. Jag vet inte vad som kommer hända såklart. Först måste han bli fit, men jag skulle bli glad om han stannade och spelade en säsong till.”
”Pogba är en spelare som är kreativ, som vill spela lite på sitt eget sätt och ibland måste man ge honom den där friheten. Jag tror att Fernandes, Pogba och McTominay kan bli mycket intressanta tillsammans på mittfältet. Fernandes kan spela 10:a och Pogba som en av två sittande mittfältare. Han har benen för att gå framåt också, så då kan man spela med två offensiva mittfältare om matchen går bra och annars kan han droppa ned bredvid McTominay så de bara har en 10:a. Pogba har benen för att spela box-box, så kan han göra det så får han mer frihet att spela som han vill. Jag tycker det vore väldigt intressant att se.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen