post image

Stam: Besvikelse att United inte fick De Jong

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jaap Stam säger att det är en stor besvikelse att Frenkie de Jong inte kom till Manchester United i somras. 

Frenkie de Jong sägs ha varit Erik ten Hags högst prioriterade transfermål och United jobbade under sommaren hårt på att signa honom. Man var överens med Barcelona om ett paket värt up till 85 miljoner euro, men man lyckades inte övertyga spelaren om att byta Nou Camp mot Old Trafford och han blev kvar.

”Det var antagligen en stor besvikelse för Frenkie är en världsklasspelare” säger den gamle Unitedbacken Jaap Stam. ”Han (Ten Hag) måste fylla den positionen med andra spelare och än så länge går det bra. McTominay är växt, Eriksen gör det väldigt bra och Bruno spelar bättre nu. Och Casemiro har kommit till klubben.”

"Det är väldigt viktigt för coachen. Om man vill spela på ett visst sätt så måste man ha spelare där som kan anpassa sig till det systemet. Så det var en besvikelse (De Jong) men de måste gå vidare. Man måste gå vidare och inte älta det som hänt. Det beror på spelarna (om United försöker signa De Jong i januari) han har där nu och hur de presterar. De lär sig och de gör framsteg i hur han vill att de ska spela. Men Frenkie, med den förmåga han har, är alltid intressant."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen