post image

Sporting: Han förtjänar det

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sporting Lissabons manager ger en uppdatering om situationen kring Bruno Fernandes och säger att han förtjänar att spela i världens bästa ligan. 

Bruno Fernandes spelade i går för Sporting i matchen mot rivalerna Benfica – en match som Sporting förlorade med 2-0. Det har under veckan rapporterats att flytten till United kan ta rejäl fart nu under helgen och Sportings manager Jorge Silas fick i går efter slutsignalen frågan om situationen kring Fernandes:
”Jag hoppas inte det (att han lämnar nu). Än så länge vet vi inte och det gör inte Bruno heller. Vi kommer försöka behålla honom i fler matcher, men det är inte upp till oss. Jag har redan sagt att Bruno kan två-tre spelares jobb. Jag hade föredragit att han inte lämnar oss, men vi måste förstå spelarens ambition.”
”Han vill spela i en liga som är bättre än vår. Vilken spelare hade inte velat spela i den engelska ligan? Det är svårt att säga åt honom att inte gå dit. Bruno förtjänar allt. Han förtjänar den bästa ligan i världen. Jag önskar bara hans bästa.”
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Bara betala !!!
  världsspelare kostar och han han hade varit ett välbehövligt tillskott på mittfältet , speciellt just nu när vi är såpass skadedrabbade som vi är..
  Vill vi kunna vara med i i toppen så är Bruno precis såna spelare som vi behöver…
  GGMU !!!!

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen