post image

Sporting: Bara en katastrof kan stoppa det

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sporting Lissabons manager Jorge Silas säger att endast en katastrof kan stoppa Bruno Fernandes från att spela för Sporting på fredag i matchen mot Benfica.

Det rapporteras i dag i brittisk media att Manchester United och Bruno Fernandes är överens om det personliga kontraktet, men att United ännu inte är helt överens med Sporting om övergångssumman. Det har ifrån portugisiskt håll rapporterats att affären förväntas gå i lås och att Fernandes kan närvara på läktaren då United tar sig an Liverpool på Anfield på söndag – men att han inte kommer lämna Sporting före matchen mot rivalen Benfica på fredag.
Och Sportings manager Jorge Silas sa under sin presskonferens att Fernandes kommer att spela på fredag.
”Det enda jag vet säkert är att Bruno kommer vara här (mot Benfica). Vi har förberett matchen med honom, haft bra träningar. Han är en extraordinär spelare och är den bästa spelaren i ligan. Bruno är värd mycket mer (än summan det pratas om). Han anfaller och sedan försvarar han sig själv till döds. Det finns ingen spelare som gör vad han gör. När vi har en sån spelare så är det normalt att många vill ha honom. Bara en katastrof kan få honom att inte spela på fredag.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Tror dom väntar tills Måndag för att tysta kritiken efter förlusten ifrån Pool.
    Mer för att rädda sitt egna skinn.
    Lite av samma taktik som dom gjorde i sommars när United ledningen spred ryktet att Eriksen är nära United när ”#WoodwardOut” kampanjen va som störst.

    7
    6

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen