post image

Sportchefen i England för samtal med United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen La Stampa så har Juventus sportchef Fabio Paratici flugit in till England för att diskutera en rad möjliga affärer med Manchester United. 

Juventus och Manchester länkas ofta med varandras spelare. I somras länkades United med var och varannan Juve-spelare – främst Paulo Dybala. En affär som dog ut fort efter korta förhandlingar – men under hösten har man fortsatt kopplats ihop med Juvespelare, samtidigt som Juventus uppges vara fortsatt intresserade av att försöka hämta tillbaka Paul Pogba.
Mario Mandzukic är ju den spelare som det under hösten pratats mest om – även om det varit ganska tyst om kroaten under de senaste veckorna. Men den Turin-baserade tidningen La Stampa skriver att Paratici är i England för att diskutera bl.a en transfer av 33-åringen, med United. En affär som enligt tidningen ska vara värd ca £13 miljoner.

Enligt rapporten är dock inte Mandzukic det enda på Paraticis agenda. Tidningen menar på att han kommer passa på att höra sig för om Uniteds ställning gällande Paul Pogba. Fransmannens framtid är fortfarande oviss och både Real Madrid och Juventus sägs vara ute efter hans signatur, samtidigt som han själv håller väldigt tyst när det gäller framtiden.
Enligt tidningen kan även den turkiske mittbacken Merih Demiral komma på tal. Både United och Arsenal sägs ha scoutat den 21-årige mittbacken under hösten och ska vara intresserade av att signa honom, trots att han kom till Juve från Sassuolo så sent som i somras.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen