post image

Sport: United kontaktar Barcelona

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen Sport så har Manchester United inlett samtal med Barcelona gällande en januarivärvning av Ivan Rakitic, men man är inte ensamma om att försöka värva den numera utfrysta kroaten. 

Manchester United har länge och framförallt till och från länkats med Ivan Raktic. Om det någonsin legat någon sanning i ryktena är något oklart, men nu skriver tidningen Sport att man tagit kontakt med Barcelona och inlett initiala diskussioner gällande en värvning i januari.
United är i desperat behov av förstärkningar både i anfallet och på mittfältet och den 31-årige mittfältaren – som fått se sin speltid kraftigt reducerad i Barcelona under hösten – hintade i förra veckan om att han nu är redo att se sig om efter en klubb som kan erbjuda mer regelbunden speltid.
”Det är ju tufft för jag vill spela, inte bara vara en del av laget. Jag kommer göra allt jag kan för att förändra min nuvarande situation.”
 

Rakitic har två år kvar på sitt kontrakt, men Barcelona sägs vara öppna för att sälja honom i januari. Man förväntas dock kräva ett bud på minst £34 miljoner för att låta honom gå.
Enligt rapporten är dock inte Manchester United den enda klubben som kontaktat Barcelona - även Inter sägs ha gjort detta.
Hade ni velat se Rakitic i Manchester United?
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen