post image

Spelade med brutna revben – kan missa början på säsongen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en rapport i The Telegraph så valde Luke Shaw att fortsatta spela matcher för England trots Manchester Uniteds rekommendation att vila. 

The Telegraph och The Mirror rapporterar att Luke Shaw skadade sig under Englands åttondelsfinal mot Tyskland och att han trots brutna revben fortsatte spela under resten av slutspelet. Manchester United ska ha velat att Shaw avböjde resten av mästerskapet, men han ska ha valt att spela vidare trots skadan.

Enligt Mirror så riskerar nu Shaw att missa inledningen av den nya säsongen till följd av detta.

Shaw har hyllats för sina insatser under EM, där han bl.a gjorde tre assist och ett mål (i finalen) på sina sex matcher.

Läs mer i The Mirror.

.

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Förstår inte att alla missunnar spelarna att delta i EM när det är en otroligt viktig händelse i deras karriär och en stor ära att få representera landslaget. Shaw har varit fantastisk den här säsongen, jag tycker han förtjänat chansen att få vara med i EM trots att han blivit lite mörbultad.

  9
  0
  1. Helt rätt! Oavsett om det är klubblaget som betalar deras löner så är det nog 100% av spelarna som känner stolthet av att få bära sin landslagströja, energin och beslutsamheten brukar oftast visas mer i landslaget än klubben. Klubb säsongen är ett maraton, turneringar med landslaget är sprinter.

   5
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen