post image

Spansk media om Zidanes inställning till Unitedjobbet

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo så planerar Zinedine Zidane att fortsätta "ladda batterierna" och ses därför inte som en kandidat till jobbet som möjlig ersättare till Solskjaer.

Solskjaer tycks nu hänga löst efter en oväntat svag höst och efter söndagens förnedring hemma mot ärkerivalen Liverpool. United har satsat stort både inom den interna organisationen och på transfermarknaden för att backa sin manager under de senaste tre åren, men det har tagit tvärstopp för United under hösten – trots att man spetsade laget med tre världsklassvärvningar under sommaren.

Ett av de stora problemen med en eventuell uppsägning av Solskjaer är att det inte tycks finnas någon given ersättare tillgänglig. Det pratas om Antonio Conte, en manager som ofta skapar interna problem och som inte varit längre än två år på någon av sina tre senaste anställningar. Och som dessutom är känd att spela en mer taktisk fotboll än den flödande anfallsfotboll som Manchester United vill försöka spela. Och det pratas om Zinedine Zidane, som förvisso under sin tid med Real Madrid vann två ligatitlar och stod för den smått otroliga bedriften att vinna Champions League tre gånger på raken mellan åren 2016-2018. Men som också bara har erfarenhet från Real Madrid.

Och Zidane har tidigare inte verkat så sugen på att jobba i England. Hans manager Alain Migliaccio sa i en intervju för ett par år sedan att Zidane troligen inte kommer leda något lag i Premier League. "Jag tror inte han kommer vara manager i England. Det passar inte hans stil. Jag pratade med honom och det är inget som direkt tilltalar honom."

Zidane är just nu utan jobb sedan han i maj lämnade Real Madrid efter sin andra sejour som manager i klubben och enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo så är fransmannen inte redo att återvända till fotbollen. Tidningen skriver att Zidane vill "ladda batterierna" och planerar fortsatt ledighet.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen