post image

Southgate: Vi har fått bra uppdateringar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gareth Southgate ger en uppdatering om Marcus Rashford (och Harry Kanes) chanser att hinna bli spelklara till sommarens EM-slutspel. 

Både Marcus Rashford och Harry Kane drabbades tidigare i vintras av allvarliga långtidsskador. I Rashfords fall rörde det sig om en dubbel stressfraktur i ryggen, som han ådrog sig vid ett inhopp mot Wolverhampton i FA Cupen i januari. Exakt när han är tillbaka är oklart, men Solskjaer har sagt att han är hoppfull om att Rashford kan vara tillbaka innan säsongen är över och därmed även ha en chans att hinna bli fit till sommarens EM.
Nu ger även Gareth Southgate en postiv rapport om Rashford, och även Kane.

"De måste tillbaka till klubbfotbollen. Deras klubbar har viktiga matcher. Och sedan hoppas vi att båda kan ta sig till sommaren utan problem. Vi har fått väldigt bra uppdateringar hela tiden och både Harry och Marcus är exakt där vi förväntar oss att de ska vara. Båda spelarna kommer ge sig själva bästa möjliga chans att kunna finnas tillgängliga. Det är deras mentalitet och deras dedikation till sporten."
"Det är det enda vi kan garantera. Det vi inte kan garantera är hur rehabiliteringen kommer att utvecklas när de steppar upp och när den går in i en mer intensiv fas, men båda är på rätt spår. Det är informationen vi fått."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen