post image

Southgate om mobbningen av Maguire: Det är ett skämt!

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gareth Southgate ger ett passionerat försvarstal för Harry Maguire. 

Maguire har haft ett par riktigt tunga år. Han har fallit djupt i hackordningen i United och blivit en hackkyckling som ständigt är föremål för häcklande från fans och media. När han byttes in i Uniteds senaste match mot Arsenal hurrade Arsenal-fansen sarkastiskt och igår fick han utså mobbning än en gång.

Maguire byttes in i andra halvlek under vänskapsmatchen mellan England och Skottland och de skotska fansen applåderade ironiskt när han kom in. Och fortsatte sedan varje gång han rörde bollen. Tyvärr så råkade också Maguire stå för ett självmål, men Harry Kane fastställde kort därefter slutresultatet till 3-1 till England. Och efter matchen tog förbundskapten Gareth Southgate Maguire i försvar:

"Jag fattar det från de skotska fansens perspektiv. Jag kan inte klaga på det. Det är en konsekvens av den löjliga behandling han fått utstå under lång tid. Det är ett skämt. Jag har aldrig varit med om att en spelare behandlas såhär. Det är inte bara från de skotska fansen. Det är från kommentatorer, experter och allt möjligt - de har skapat något som saknar motstycke."

"Han har varit en trogen tjänare för oss och en del av det mest framgångsrika engelska landslaget på decennier. Han har varit en nyckelspelare i det laget. Jag har pratat om vikten av seniora spelare och han är en väldigt viktig del av det. Varje gång han kliver ut på planen så är viljan helt otrolig. Han är en toppspelare. Vi står alla bakom honom. Jag känner väldigt starkt inför det här. Han är fantastisk och en stor del av segern. Han har pratat med media och det är den typen av kille han är. Han står upp precis som han alltid gör."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Spela Maguire före Tomori är ett skämt. Vägran att spela spelare utanför England, om de inte har en ”underbarn” stämpel på sig, är löjlig. Tomori har utan tvekan varit jämn på en extremt hög nivå, medans Maguire har suttit bänk.

  3
  3
 2. Kommer ihåg när det var V.N.L som var hackkycklingen för allt i början… sen började väl engelsmännen att inse vem som var den vilsne personen och började hacka på H.M istället. Visst han är förbundskapten och försvarar sin spelare osv… och visst det kan ha gått lite ”långt” fast det är ju engelska pressen som startat de

  0
  1
  1. Jag tycker dock inte att Victor är bättre än Harry.
   Victors kvalitet såg man väldigt tydligt i Sveriges match mot Österrike.
   Sveriges försvar var väldigt förvirrat under långa stunder i andra halvlek.
   Harry i Englands match mot rivalen Skottland. Han lyckades med knepet att styra in bollen. Kanske inte hans fel, men hans tå stod i vägen.

   1
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen