post image

Souness: Sämsta Unitedlaget i PL-eran

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den gamle Liverpool-spelaren numera Sky Sports-experten Graeme Souness säger att dagens Manchester United är det mest medelmåttiga man haft sedan Premier League startades

Ett Manchester United utan ledare, nästan utan bevisad kvalité och utan bredd lett av en förvisso trevlig och kanske även duktig manager (det är ingen som riktigt vet ännu, för han saknar CV) och med en ledning som tycks göra felrekrytering efter felrekrytering.. Det ser inte ljust ut. Och med en 12:e plats i Premier League efter åtta spelade omgångar, så är framtiden oviss.
Graeme Souness satt i Sky Sports-studion i går för Newcastle v United och sa efter matchen:
"Man United var OK i dag, men mål lyfter folk och tar bort pressen och nu ser det ut såhär. Men det är Man United. En av de största fotbollsklubbarna i världen och de är mil ifrån var de befann sig för några år sedan. De måste plocka isär allt till grunden, men de har helt enkelt inte kvalitén i laget."
"Visst vi kan konstatera att många spelare saknas (skadade) men jag ser inte att kommer bli någon större förändring ens med dem i laget. Jag sa det för några veckor sedan - att det här är den mest medelmåttiga gruppen Man United-spelare i Premier Leagues historia. De är bra spelare och de ger sitt allt, men de är helt enkelt inte tillräckligt bra."
Ett tacksamt läge för en gammal Liverpool-räv att skicka en känga åt ärkerivalen, men han har väl tyvärr rätt va?
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. En topptränare vi hade fick sparken efter torsk mot liverpool och vi bytte istället till en låtsastränare helt utan CV.
  Nästa omgång är det dags för låtsastränare utan CV att möta liverpool, kan vi då inte göra likadant igen så blir det ju rätt?
  Ut med leende, låtsastränare och in med en riktig topptränare om det blir torsk säger jag!

  9
  4
 2. medelmåttig trupp och en urusel VD och manager. ole s taktiska kunskaper sträcker sig knappt utanför TIPPELIGANN, vad gör han ens här? Han hade funkat som interim manager förra säsongen ut. Idiotiska styrelse och Woodward.. ja hans inkompetens när det kommer till fotboll gör en mörkrädd

  7
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen