post image

Solskjaers varning: Ingen lätt match

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer höjer ett varningens finger och säger att Uniteds spelschema inte är så lätt som det kanske ser ut på pappret. 

United ligger inför helgens omgång på 5:e plats i Premier Leauge – en placering som i dagsläget ger en biljett till Champions League nästa säsong, men som inte går att förlita sig på då vi ännu inte vet om Manchester City kommer vinna sin överklagan mot UEFA:s gällande beslutet om två års avstängning i CL.
United närmar sig dock de ”riktiga” Champions League-platserna. I veckan förlorade både Leicester och Chelsea sina matcher och United ligger med sex omgångar kvar bara två poäng bakom Chelsea på fjärdeplatsen och tre poäng bakom Leicester på tredjeplatsen – och man är ett av ligans just nu mest formstarka lag.
United har dessutom ett förhållandevis enkelt spelschema kvar och i helgen har man goda förutsättningar att ta nästa trepoängare, då man välkomnar nästjumbon Bournemouth. Men Solskjaer förväntar sig varken en enkel slutspurt eller en enkel match i morgon.
”Jag har sett massa citat om att vi har ett enkelt schema, men vi förlorade mot Bournemouth tidigare under säsongen, vi kryssade mot Aston Villa på Old Trafford, vi kryssade mot Southampton, förlorade mot Palace och mot West Ham. Det är alla lag vi har något att bevisa emot och vi måste göra det bättre än senast vi mötte dem.”
”Det är ingen enkel match (Bournemouth) och det spelar ingen roll vad andra tycker. Vi måste prestera. Bournemouth slåss (i botten för sin överlevnad). De är inte på någon bra plats just nu, men de är en av ligans bästa lag på fasta situationer. Vi vet att vi måste få stopp på en del saker som de gör. Om vi spelar vårt bästa spel så borde vi skapa chanser och vinna matchen.”
Men United är ett annat lag nu än senast man mötte Bournemouth och förlorade med 1-0 på Vitality Stadium.
”Självklart går vi in till den här matchen med större självförtroende. Laget och gruppen jobbar mot ett gemensamt mål och man kan säga att vi ser resultat av vårt jobb. Laget ser bättre ut, allt är bättre än det var då. Det är svårt att sätta fingret på exakt vad som förändrats, men jag är väldigt nöjd med allas fokus” säger Solskjaer.
Lagen ovanför United har också enklare motstånd på hemmaplan under lördagen. Leicester tar emot Crystal Palace och Chelsea gästas av Watford. Wolves däremot, som ligger på samma poäng som United, har lite tuffare motstånd i form av Arsenal.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen