post image

Solskjaers uppdatering om Pogba, Cavani och Martial

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om läget med Paul Pogba, Anthony Martial och Edinson Cavani inför söndagens FA Cup-match mot Leicester. 

Efter gårdagens seger över Milan så gav Ole Gunnar Solskjaer en uppdatering om skadeläget i laget inför söndagens viktiga FA Cup-match mot Leicester med fokus på tre nyckelspelare – Pogba, Cavani och Martial.

”Vi måste vänta och se hur mycket han kan spela” svarade Solskjaer på frågan om Pogba kan vara redo för en start efter att han kommit in och presterat starkt mot Milan. ”Jag är inte säker på att han kan spela 90 minuter eller om han kan starta matchen, men ni ser ju vilken impact han kan ha om han kommer in som avbytare. Om han känner sig okej så kan han kanske starta. Vi får se vilka som är aktuella efter ikväll. Det är en lång resa och vi kommer att komma hem sent, så vi får se. Förhoppningsvis är han redo att starta.”

Och gällande Cavani, som egentligen skulle rest med laget till Milano, men som drog sig ur i sista sekund säger Solskjaer:

"Vi har inte riktigt klargjort hur det är med Edinson. Han har jobbat väldigt hårt och deltagit under träningarna, men han har inte riktigt känt sig 100% för matcherna ännu. Så det är upp till honom. Han vill känna sig 100% redo när han kommer tillbaka. Han vill inte komma in och se halvklar ut, så förhoppningsvis kan han vara redo för söndagen. Men jag är inte säker, för efter träningen i onsdags så kände han av någonting som gjorde att han inte kunde resa med oss."

Även Anthony Martial har saknats den senaste veckan i matcherna mot West Ham och Milan, men Solskjaer är hoppfull om att han ska kunna vara tillbaka på söndag.

"Inte alls bekymrad. Jag vill bara att Anthony, precis som med Paul, ska ut och spela. De har missat för många matcher. Det här rörde sig om en höftskada han fick i matchen mot Milan förra veckan. Vi hade hoppats att han skulle vara redo mot West Ham, men det var han inte."

"Sedan var han nära att bli fit för den här matchen mot Milan. Han blev det inte, men förhoppningsvis kan han vara redo till på söndag mot Leicester. Jag är dock inte säker, för han har inte reagerat som vi hade hoppats. Han jobbar hårt i behandlingen. I poolen, lätt jobb och gör allt för att bli redo. Det är det som är bra. Han vill bara bli fit och jag tror det kommer göra honom gott att möta upp med det franska landslaget och spela för dem."

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen