post image

Solskjaers tankar om kvällens förlust mot Young Boys

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger sina kommentarer om kvällens fadäs borta mot Young Boys. 

United tog ikväll ledningen borta mot Young Boys via Cristiano Ronaldo, men efter en utvisning på Aaron Wan-Bissaka i slutet av första halvlek så tog hemmalaget helt över matchen och kunde vinna med 2-1 efter ett uselt beslut av Jesse Lingard i slutminuten, då han slog en bakåtpass på måfå som motståndarna snappade upp och förvaltade.

Ole Gunnar Solskjaer pratade med media efter matchen:

"Det såg ut att bli en välförtjänt poäng och en bra poäng i en svår match. När man får första målet så tror man sig ha en bra chans och att det ska visa sig vara tillräckligt för att vinna matchen, men tyvärr så kommer ju en utvisning alltid påverka en matchbild. Aaron fick en touch som kom för långt ifrån honom och han nådde bollen och fullföljde. Det är svårt att säga emot domaren, men han gick inte mot hans ankel - han träffade på ovansidan av foten. Det var ingen ond avsikt."

"Ni såg signalerna mot slutet av första halvlek - att de skulle slå inlägg via ytterbackarna. Jag tycker vi hanterade det väldigt bra. Vi var lite lata när vi skulle ut och blocka inlägget vid deras första mål och vi hade sedan lite otur eftersom den styrde på Luke. Och det sista målet det var bara olyckligt. Det är sånt som händer i en match. Sån är fotbollen. Upp och nedgångar. Man har stora stunder och man har stunder som går emot en. Han (Lingard) kommer att hantera det och vi kommer att hantera det."

"Vi behöver 12 poäng för att gå vidare. Man måste vinna sina hemmamatcher, vinna en bortamatch och ta sig vidare. Vi missade en chans ikväll såklart, men å andra sidan så vann vi våra två första matcher mot PSG och Leipzig förra året och alla trodde vi var vidare. Så nu har vi fem matcher på oss att få 10 eller 12 poäng."

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Ole du är kass. Du har ingen spelidé och du kan inte göra rätt byten. Att försöka försvara ledningen med en fembackslinje i 45 minuter är alldeles för tidigt. Att byta in Lingard som inte kan avgöra matcherna förutom till motståndarlaget kan nog bara du förstå. Varför kom han in överhuvudtaget? Möjligen att han kan få ett par minuter i slutet om vi leder men att ta in han i detta läget är för mig obegripligt!

    5
    4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen