post image

Solskjaers svar på om United kommer signa Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer svarar på frågan om Manchester United kommer signa någon spelare från Dortmund (läs Sancho). 

Den norska reportern Jan Aage Fjortoft intervjuade i går Ole Gunnar Solskjaer och ställde då frågan ”Kommer du signa någon spelare från Dortmund” för att luska i hur mycket sanning det ligger i alla Sancho-rykten.
”Jag är bra på matte, men jag kan inte svara på den frågan. Det finns många bra spelare i många lag” svarade Solskjaer med ett leende på läpparna.
Och fortsatte:
”Jag tror det kommer bli ett lugnt fönster eller ganska annorlunda fönster. Jag tror många klubbar kommer vara tvungna att vara försiktiga och inte spendera för mycket pengar. Man kanske ännu inte vet hur man drabbats ekonomiskt av pandemin. Vi känner oss ganska lugna. Jag är väldigt nöjd med truppen jag har. Jag tycker det ser bättre och bättre ut. Men om det uppstår en möjlighet som känns förnuftig både ur ett sportsligt och finansiellt perspektiv så vet jag att vi kommer att försöka, men jag kan inte lova något.”
Fjortoft frågade sedan om Solskjaer fått samma budskap från Glazers som Liverpool fått av sina ägare ”Du får spendera mindre pengar”
”Jag vet inte vad Jurgen fått för budskap, men jag har en bra dialog med ägarna hela tiden och vi har haft en plan sedan jag skrev på i mars. Sedan kom lockdown i tre månader och nu vet vi inte hur länge vi måste spela inför tomma läkare, om vi tar oss till Champions League nästa säsong och dylikt – och det kommer vara faktorer som blir avgörande gällande vad vi kan göra när säsongen är över. 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen