post image

Solskjaers budskap till fansen inför morgondagens protester

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaers budskap till Manchester Uniteds-supportrar inför morgondagens protester är han själv anser sig ha god support från ägarna att bygga ett konkurrenskraftigt lag. 

Inför morgondagens stormöte på Old Trafford så förväntas en stor skara Manchester United-fans samlas utanför arenan för att protestera mot klubbens ägare, Glazer-familjen. Det pånyttfödda agget mot ägarfamiljen kommer efter Uniteds delaktighet i planerna på att vara med i European Super League – som dock snabbt slogs ned – och så många som 10 000 personer förväntas delta i protesterna inför matchen mot Liverpool.

Ole Gunnar Solskjaer säger att det är viktigt att fansen blir hörda, men att protesterna också sköts snyggt. Och han understryker att hans egen relation till ägarna och ledningen är bra och att han får uppbackningen för att bygga laget så som han vill.

"Det är viktigt att man lyssnar på vad fansen har att säga och att vi kommunicerar bättre. Mitt jobb är att fokusera på fotbollssidan och att vi har det bästa möjliga laget. Som jag sagt tidigare så har jag haft uppbackning och väldigt bra support från klubben och ägarna och jag är säker på att jag kommer ha uppbackning igen för att ta ytterligare ett steg framåt."

"Men jag är så glad att alla klubbar kom överens om att det här (Superligan) inte var rätt väg fram. Men nu när det ska protesteras så är det viktigt att de sköts på ett bra sätt och att det går fredligt till. Spelarna är fokuserade på matchen och ingenting annat. De har hanterat svåra situationer tidigare. Självklart så var det en svår vecka inför Leeds-matchen efter planerna på Superligan hade presenterats. Men jag måste säga att jag inte alls är orolig över att vår koncentration är på något annat än fotbollen. Jag tror ni såg här under semifinalen (mot Roma) att spelarna är fullt fokuserade på att prestera."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen