post image

Solskjaers besked om De Gea

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer var under sin presskonferens inte pigg på att älta David De Geas senaste tavlor. 

Under dagens presskonferens inför onsdagens match mot West Ham fick Ole Gunnar Solskjaer frågan hur David De Gea mentalt hanterar sin svaga insats mot Chelsea i FA Cup-semin.
“Det här kommer inte bli en David De Gea-presskonferens. Vi kommer bara håll ihop. Vi har två matcher nu och vi fokuserar bara på dem. David är tillräckligt mentalt stark att veta att hans jobb är att prestera på träningen dagen efter och sedan vara redo för matcherna. Det där är ert jobb – att prata och skriva om det. Och mitt jobb är att förbereda laget för West Ham. Det är det vi gör, bara fokuserar på den matchen. Vi kommer inte prata om individer för ingen här ska känna att vi sätter mer press på dem.”
“När man förlorar en match så gör det ont, man är besviken men man måste fokusera på nästa sak. En förlust är inte världens slut. Det var slutet på FA Cup-drömmen och finalen, men nu är det “business as usual” och vidare till nästa match. Vi har haft så många motgångar som klubb Man United. Vi har förlorat stora matcher tidigare, vänt på det och följt upp med ett starkt framträdande och det är vad vi måste göra nu.”
“Jag tycker vi växt igenom säsongen och de adderade pusselbitarna med Odion och Bruno och att Paul och Marcus kommit tillbaka är en styrka för oss. Och vi är nu en bättre grupp. Mer robusta och beslutsamma. Det återstår att se på onsdag hur de kommer prestera.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen