post image

Solskjaer: Viktigt att vi spenderar pengarna klokt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han lägger stor vikt vid att Manchester United spenderar sina pengar klokt och inte slösaktigt, som man gjort tidigare. 

United har till mångas frustration ännu inte gjort någon värvning under januari trots det stora behovet av förstärkningar. Man jagade Erling Håland – en spelare som minst sagt hade gett valuta för pengarna. Men han gick till Dortmund, där han nu gjort fem mål på 57 minuters spel och har ett målsnitt på 7.9 mål per 90 minuter. Han har faktiskt gjort fler mål än hela United, sedan årsskiftet.
Man förhandlar om Bruno Fernandes, men har ännu inte nått någon överenskommelse med Sporting gällande prislappen. Och Ole Gunnar Solskjaer säger att det är viktigt att United spenderar sina pengar klokt och endast på spelare som är ”rätt för United”

"Vi måste spendera klokt. Det är en av de viktigaste sakerna för mig - att vi spenderar våra pengar eftertänksamt. Vi har spenderat mänger av pengar under de senaste fem - sex säsongerna sedan Sir Alex lämnade och jag måste nu se till att när vi spenderar pengar att det är på rätt spelare och den rätta typen som kommer vara här länge och addera kvalité nu. Fotbollen har förändrats. Pengarna har förändrat rejält. Spelare som kan förbättra Man United eller andra topplag är väldigt dyra nu för tiden."
"Vad är fel? Är det fel när en spelare från utlandet behöver en säsong för att acklimatisera sig? Det har förekommit mängder av kritik mot Fred tex. Folk säger att han aldrig kommer bli bra nog och jag har läst en del av allt nonsens som skrivits. Jag tycker han bevisar att det är väldigt viktigt att vi har spelare här som presterar, men när spelare kommer in så kan man inte förvänta sig att de ska prestera direkt."
"Jag har inte sett många av mina spelare gömma sig och försvinna. Jag ser mängder av spelare som verkligen vill att det här ska bli bra och vi ställer krav på oss själva bakom stängda dörrar. Självklart kommer de inte komma ut och kritisera varandra öppet. Jag kommer inte heller sitta här och kritisera mina spelare. Det gör jag bakom stängda dörrar. Vi har öppna diskussioner, men vi kommer inte hänga ut någon."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

  1. Jag tycker nog det är viktigare att ha en bra trupp. Skapar faktiskt möjlighet till ekonomi på sikt.
    Återtar vi en plats bland de allra bästa, ökar åter statusen att spela hos oss, DÅ kan vi börja tänka att spendera pengarna klokt.
    Sakläget är att vi nu måste betala oss fram!

    4
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen