post image

Solskjaer: Vi vill värva flera spelare

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Manchester Uniteds planer för det stundande januarifönstret. 

Januarifönstret närmar sig och Manchester United har länkats med många spelare under hösten, även om ryktenas intensitet avtagit i takt med att spelare som Marcus Rashford, Scott McTominay, Fred m.fl börjat fungera riktigt bra.
Efter gårdagens match mot AZ Alkmaar, som United vann med hela 4-0, gav Solskjaer en uppdatering om planerna för det stundande transferfönstret.

"Vi vill förstärka på många positioner. Jämför man vår trupp med andra lag (topplag) så börjar vi närma oss, men vi behöver två till tre spelare till för att ha en trupp som är tillräckligt bred för att rotera. Vi får se vad vi kan signa för spelare."
Vad tycker ni Uniteds prio bör vara i januari?
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Vi vet inte vad OGS planer för Pogba är. Ska han ersätta Fred när han är tillbaka eller ska han spela som nr 10? Jag tycker med tanke på hur bra Fred och McT funkar nu att han ska spela som nr 10. Men dock är Pogba ett stort frågetecken. Kommer han lämna i januari eller till sommaren? Oavsett vilket så behöver vi få in en ny nr 10 nu i januari eftersom Lindgard och Pereira inte ska vara startspelare, men även en högerytter som kan rotera med James.
  Sen en vänsterback av rang som Williams kan lära av. Shaw kan ha bra stunder men är ojämn och håller inte som förstaval. Men det kan vi ta i sommar.

  2
  0
 2. Ser man på hur vi spelade mot City så är det ju ganska svårt att säga var vi behöver förstärka.
  Men jag skulle säga centralt…
  Mittback, Lindelöf, Tuanzebe är inga självklara val när det handlar om kontinuitet.
  Mittfält, Fred tycker jag inte är United nivå, Pogba osäkert kort, behövs ju helt klart ett par centrala mittfältare för att få alternativ.
  Forwards, Vi har stora talanger i Rashford, James, Greenwood, Martial där jag är övertygad om att dom kommer bli/är spelare i världsklass förutom då den sistnämnda som jag tycker blandar och ger och är mer tveksam till.
  Svårt att säga vad vi behöver anfallsmässigt, en ytterligare talang som i Sancho eller en rutinerad som i Mandzukic.

  2
  0
 3. Smalling kommer antagligen tillbaka, skicka iväg Jones. Jag vill ha en mittback av världsklass bredvid Maguire så en mittback behövs. Men då blir det antagligen för många mittbackar i klubben så skicka iväg Bailly också med en återköpsklausul eller vidareförsäljningsklausul. Har haft stora förhoppningar men han är en spelare som är skadad på tok för mycket över en säsong. På mittfältet vill jag bli av med Pereira, Mata och Matic. Plocka in Maddison eller Havertz, ta in Ruben Neves och någon mer senior defensivt inriktad mittfältare. Rotationen på mitten blir det då mellan Neves, Pogba, Fred, McTominay och Ny. Luke Shaw kan ha gjort sitt efter säsongen då han likt Bailly är skadad alldeles för mycket över en hel säsong. Anfallsmässigt vill jag se Sancho, som konkurrerar främst med James om en plats till höger. Sedan en central anfallare med några år på nacken, en Aguero typ, snabb, teknisk med boll, bra avslut, rörlig, djupledslöpare som ska konkurrera med Martial och Greenwood. Då Martial också är en spelare som är skadad lite för ofta lär det främst bli Greenwood han konkurrerar med. Vad jag inte vill se är en tung targetspelare likt Lukaku/Mandzukic. Passar inte in i spelsystemet Ole vill spela. Men kan vara bra sista 10 när man behöver mål och de är dags att lyfta in boll efter boll i boxen.
  Summering: Ruben Neves, en till central mittfältare, en vänsterback, en anfallare, Jadon Sancho. 5 nya spelare.

  0
  0
  1. 6 nya spelare med en mittback*
   Matic, Mata, Pereira, Bailly, Jones UT.
   Skickas alla dessa spelare och man ersätter med klass är truppen ändå för tunn för att slåss på alla fronter över en hel säsong. Vad behövs mer?

   0
   0
 4. Vad jag helst av allt hade velat ha är 2-3 stycken mångsidiga offensivt skickliga och kreativa mittfältare, i stil med Bernardo Silva och De bryne, som dels kan spela på både kant och centralt och dels kan luckra upp försvar. Något United verkligen är i behov av!

  0
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen