post image

Solskjaer: Vi vill göra ett par värvningar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United tittar på "ett par värvningar" för att stärka upp den befintliga truppen i januari. 

Manchester United är fortfarande några värvningar bort från att ha tillräckligt med kvalité och bredd i truppen för att ens kunna försöka forma ett lag som ska utmana de bästa lagen i ligan och i Europa. Men det ryktas just nu intensivt om att en spelare med stor kvalité är på väg in – Bruno Fernandes från Sporting Lissabon.
25-åringen har mängder av mål och assist i sig och hade onekligen bidragit med många av de kvalitéer som Manchester United saknar i dag – så värvningen hade verkligen varit ett steg i rätt riktning. Men sanningen är den att United behöver fler värvningar än bara Fernandes och helst ganska fort.

Solskjaer säger att han är väldigt nöjd med lagets stomme, men att man tittar på "ett par värvningar" (och då menar han sannolikt nu i januari) för att stärka upp den befintliga truppen.
"Jag kan säga att jag är jättenöjd med spelarna som varit på planen. Det här är en grupp som man kan jobba med, som kommer ge allt och som kommer vara kärnan i det lag som ska ta sig framåt. Men vi tittar på ett par värvningar för att stärka upp här och där, men stommen finns redan där. Attityden och den fysiska robustheten."
Solskjaer fick sedan frågan om han kunde ge en uppdatering om arbetet på transfermarknaden, tex hur det går med Manchester Uniteds jakt på Fernandes. Men han var då förtegen.
”Jag har inga uppdateringar om transfers så nej. Om vi får veta något vi kan berätta för er så kommer vi göra det, men just nu så har jag inga nyheter.”
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen